28 september 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 40
For time:
25 Burpee over the box jumps, 24″/20″

De afgelopen week was behoorlijk rumoerig in de box. Naast het feit dat iedereen nog flink aan het nagenieten was van het weekend met de Lowlands Throwdown Qualifier 2014, werd er ondertussen ook flink gewerkt om de muur naar beneden te halen. Jullie kwamen één voor één binnen met een mond vol tanden. Het is gigantisch en deze week werd daar flink aan gewerkt om het schoon en af te krijgen. De resultaat mag er wezen want na de Community Saturday hebben we met een grote groep nog onze nieuwe vloer gelegd en is het pand klaar voor gebruik!

Naast al het drukte en commotie rondom het trainen weerhield het jullie er niet van om nog steeds keihard te knallen. Zo mochten jullie weer eens op date met “Isabel” en voor het merendeel was de workout op woensdag het meest verschrikkelijk. Een combinatie van ground to overhead (met een schijf), burpees, double-unders en rust zorgde voor een hele pittige workout. Jullie hebben het weer allemaal super gedaan en rust goed uit want ook deze week mogen jullie weer flink aan de bak!

Natuurlijk hadden we ook weer “Community Saturday”. Zoals we vorige week in het weekoverzicht hadden gezegd werd het een workout van de CrossFit Team Series. In teams van 4 mochten jullie in estafette stijl een workout afronden met overhead squats en toes-to-bar. Ook deze hebben jullie weer allemaal gekilled! Super gedaan.

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om zo veel mogelijk kettlebell swings te voltooien zonder deze los te laten. Uiteindelijk was het bij de heren Koen die maar liefst 45 wist te behalen en de winst naar zich toe te trekken. Bij de dames was het Klaske die 66 herhalingen onafgebroken heeft uitgevoerd!! Weer heel goed gewerkt allemaal!

Challenge of the week - #39

 

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij 25 burpee over the box jumps uitvoeren?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • de vloer gisteren is gelegd? Het ziet er echt super uit!
  • er een hoop ninja’s dit weekend de MudMasters hebben gefinished? Super gedaan iedereen!
  • iedereen behoorlijk spierpijn had van de workout op woensdag? Ground to Overhead met een schijf is spicey!
  • Sharfaraaz van burpees houdt? Hij komt maar al te graag laat. Hij heeft al 2x achter elkaar 50+ burpee penalty moeten doen!
  • vanaf deze week een hoop OnRampers erbij komen? Geef ze een high five als je samen met ze traint!
  • ook deze week een nieuwe On Ramp groep gaat beginnen? Je kunt je nog inschrijven!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.