28 mei 2015: NO SH#T Thursday Meal – De ideale snack voor het kijken naar de Regionals

Workout of the day (WOD)
“Jackie”
For time:
1000m Row
50 Thrusters, 20kg/15kg
30 Pull-ups

Challenge of the month – Mei
Zoveel mogelijk pull-ups

Er gaat geen dag voorbij in de box zonder dat iemand het heeft over de CrossFit Games Regionals. In de weekenden wordt er tot in de late uurtjes opgebleven om geen seconde te missen. Via de website van de Games kun je namelijk live volgen hoe de beste atleten het er vanaf brengen. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen als je dat nog niet gedaan hebt. Aanstaand weekend is het tijd voor de Meridian Regionals waar de Europese atleten gaan vechten om een ticket naar de finales. Zelf vertrekken wij vandaag in de ochtend naar Kopenhagen om als vrijwilliger en toeschouwer aanwezig te zijn bij het evenement. Ga jij dit weekend wederom voor de tv zitten dan gaat het recept van vandaag je helpen om extra te genieten. Zelf heb ik ze nog niet geprobeerd maar ze zien er verrukkelijk uit. Probeer ze uit terwijl je kijkt hoe de fitste mensen op aarde zich in het zweet werken. 3…2…1…GO!!!

Benodigdheden:

  • 1 kilo kippendijen
  • 4 grote eieren
  • 4 eetlepels appelcider azijn
  • sap van twee citroenen
  • 4 theelepels knoflookpoeder
  • 4 theelepels uienpoeder
  • 4 theelepels paprikapoeder
  • 2 theelepels cayennepeper
  • 2 theelepels zeezout
  • 2 grote zakken “pork rinds” (te vinden bij de meeste grote supermarkten)

Bereiding:

  • Verwarm je oven voor op 200 graden.
  • Kluts de eieren samen met het azijn, citroensap, knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder, cayennepeper en zee zout.
  • Doe de pork rinds in een keukenmachine en zorg dat allemaal kleine kruimels zijn.
  • Snij de kippendijen in lange, dikke reepjes.
  • Dip nu elke reepje kip eerst in het eimengsel en vervolgens in de kruimels pork rinds.
  • Plaats de reepjes kip nu op een bakplaat met bakpapier en bak ze voor ongeveer 25 minuten.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.