28 maart 2014: Wijzigingen vanaf volgende week

Workout of the day (WOD)
“Tommy V”
For time:
21 Thrusters, 52,5kg/35kg
12 Rope climbs
15 Thrusters, 52,5kg/35kg
9 Rope climbs
12 Thrusters, 52,5kg/35kg
6 Rope climbs
* In teams van drie of twee.

Challenge of the week – week 13
2 min. AMRAP of:
Row (score = aantal calorieën)

Afgelopen weken hebben wij nagedacht en vergaderd over het verbeteren van onze diensten. Vanaf volgende week voeren wij een aantal wijzigingen door om jullie nog beter te helpen bij het bereiken van jullie doelen. Lees deze blogpost daarom goed door zodat je weet wat er allemaal gaat gebeuren. Voor vragen of opmerkingen kan je ons natuurlijk altijd e-mailen. 

Community saturday
Iedereen weet hoe belangrijk de community is bij Reebok CrossFit Almere. Tijdens de Open workouts hebben wij goed gemerkt hoe gezellig het kan zijn als we allemaal bij elkaar komen. Vanaf volgende week introduceren wij daarom “community saturday”. Workouts waarbij je het in teams van drie, vier of vijf mensen opneemt tegen de andere teams van die dag. Tijdens deze extra lange les is er plek voor een ongelimiteerd aantal atleten en zijn er meerdere coaches aanwezig. Bewegingen zoals tire flips, stone to shoulders, buddy carries en meer komen allemaal aan bod. Daarnaast nodigen wij iedereen uit om langer te blijven. Eens in de zoveel tijd steken wij de barbecue aan en maken wij er een extra groot feestje van! Ben jij er volgende week bij voor de eerste community saturday!?

Meer oly uren
Er was al enige tijd vraag naar meer uren gericht op Olympisch gewichtheffen. Met Junior hebben wij een enorme hoeveelheid kennis en ervaring in huis van de klassieke lifts. Eén plus één is twee. Vanaf volgende week is er op de dinsdag en donderdagavond om 20:30 uur een oly uur. Er is plek voor slechts vijf atleten per les. Dit betekent niet dat de normale lessen komen te vervallen op deze tijden, de capaciteit op deze uren pas wij enkel aan naar vijf atleten. Deze twee lessen lopen dan parallel aan elkaar.

Open gym uren en persoonlijke programmering
Een andere toevoeging vanaf volgende week is de optie om open gym uren te volgen. Je kunt dan vrij trainen, zonder begeleiding van een coach, om te werken aan je zwakke punten. De mogelijkheid om dit te doen is op elke doordeweekse dag van 10:30 uur tot 12:30 uur en in de avond om 17:30 uur, 18:30 uur en 20:30 uur (alleen op ma/wo/vr). Bij de avonduren ben je verplicht je in te schrijven en is er een max van twee leden per uur. De kosten om gebruik te mogen maken van het open gym pakket (met een maximum van één open gym uur per dag) zijn €12,50 per maand.

Maar dat is niet alles. Wil je nog sneller je doelen bereiken en gebruik maken van de expertise van onze coaches? Dan is er de mogelijkheid om een speciaal, persoonlijk programma te volgen. Deze wordt op maat gemaakt en vertelt je precies wat je moet doen om de volgende stap in jouw fitness te bereiken. Ook wordt er rekening gehouden met de programmering van de box, waardoor je niet overtraind raakt. Heb je hier interesse in? De voorwaarde is dat je een onbeperkt abonnement hebt en bereid bent om twee keer per week een open gym uur te volgen. Tegen een vergoeding van €12,50 per maand extra krijg je elke vier weken een nieuwe programmering.

Wijzigingen m.b.t. Kids en zaterdaglessen
Op zaterdag is er een kleine wijziging in de lesuren. In de ochtend is het eerst de beurt aan de kids (8-11 jaar oud). Zij trainen dan van 9:00 uur tot 9:45 uur. Meteen daarna beginnen de lessen voor de puppies (4-7 jaar oud) tot 10:30 uur. Daarna is het tijd voor de volwassen. Zoals je eerder al kon lezen is het dan “community saturday” van 10.30 uur tot 12:30 uur. Schrijf je op tijd in om te zorgen dat je een plekje hebt.

Techniekdagen
Volgende week stoppen wij met het programmeren van techniekdagen. Het originele doel van deze dagen was om mensen een kans te bieden om aan zwakke punten te werken en vooral om uit te rusten. Er zijn echter maar een handjevol atleten die hier op de juiste manier gebruik van maken. Daarom hebben wij besloten om deze af te schaffen en liever te kiezen voor het geven van een reguliere les.

Gymnastics uren
Om verschillende redenen hebben wij ervoor gekozen om niet langer een gymnastics uur aan te bieden. De expertise die wij op dit gebied hebben is beperkt en in de toekomst kiezen wij er liever voor om een expert in te huren voor workshops. Daarnaast komen de technieken van gymnastics nu vaker terug in de normale lessen, waardoor jullie daar zeker een grote vooruitgang in gaan maken. Eén keer per week is niet genoeg voor het aanleren van complexe vaardigheden en daarom komt het nu vaker terug.

Zondagen
Tot slot hebben wij ervoor gekozen om op zondag de box te sluiten. Met het wegvallen van de techniekdagen en gymnastics uren en het toevoegen van meer Oly uren doordeweeks is deze dag niet langer meer noodzakelijk in de programmering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.