28 juni 2015: Weekoverzicht

Challenge of the month – Juni
Zoveel mogelijk double-unders

Het is weer tijd voor een wekelijkse samenvatting. Er zijn weer een hoop zware workouts voorbij gekomen afgelopen week en, hier kun je weer lezen welke dat ook alweer allemaal waren! Vergeet ook niet om alle wist je datjes te lezen zodat je op de hoogte wordt gehouden van dingen die gebeurd zijn de afgelopen week.

Op maandag begonnen we meteen met een hele zware hero workout. Drie rondes voor tijd van duizend meter rennen, tien muscle-ups en honderd air squats. Het was een goede binnenkomer om de rest van de week met ‘jelly legs’ te lopen.

Voor velen was het met flink wat spierpijn in de benen op naar de workout van dinsdag. Op CrossFit.com gingen ze gewoon door met squats en, mochten jullie vandaag een workout doen voor tijd. Twintig back squats, veertig toes-to-bar en zestig kettlebell swings stond op het programma.

Op woensdag was het weer een workout voor tijd en, omdat het nog niet genoeg was kwamen hier walking lunges voorbij! Deze in combinatie met pull-ups en sit-ups zorgde voor een leuke workout en weer extra spierpijn in de beentjes.

Donderdag kwam er weer een hero workout voorbij. Oorspronkelijk word deze individueel uitgevoerd alleen hadden wij er een team workout van gemaakt in de box. In teams van twee gingen jullie zoveel mogelijk rondjes proberen te behalen in twintig minuten van negen deadlifts, acht muscle-ups en negen squat cleans.

Op de laatste dag van de werkweek was het tijd voor een workout met twee bewegingen. Vijf rondes voor tijd van vijftien thrusters en vierhonderd meter rennen.

Verder hadden we dit keer een Community Saturday in het teken van Metakids en Bjorn*, het aan stofwisselingsziekte overleden zoontje van Zoyra. Na een mooie speech was het aan iedereen om tijdens de workout alles te geven. In drie acht minuten AMRAPs is dat dan ook zeker gebeurd. Er kwamen hier buddy carry’s voorbij maar ook buddy burpees, double-unders en partner deadlifts. Iedereen heeft het super gedaan en was het een geslaagde dag. Daarnaast is er ook nog een leuk bedrag opgehaald! Wil jij ook nog doneren? Alle kleine beetjes helpen! Klik hier.

Als laatst hebben we natuurlijk nog de challenge of the month. De laatste paar dagen breken aan van de maand juni en, zien steeds meer dat jullie de lastige double-unders onder de knie krijgen. Na deze maand houdt het natuurlijk niet op! Blijf vooral oefenen en zorg dat ze je niet meer hinderen tijdens de WODs.

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • coach Wesley bij de CrossFit Football Trainer Course is dit weekend?
  • John N. wel tienduizend double-unders heeft gedaan voor de challenge of the month!
  • Ed V. heel goed lipgloss kan maken?
  • er ruim tweehonderd euro is opgehaald voor Metakids?
  • coach Joyce donderdag haar laatste werkdag had bij de H&M? Ze komt nu fulltime coachen bij Reebok CrossFit Almere!
  • afgelopen zaterdag de laatste CrossFit Kids les was vanwege de zomervakantie?
  • er nog twee dagen aankomen van CrossFit.com programmering? De laatste twee zullen ook weer pittig zijn. Be prepared!
  • Robert M. een succes verhaal had op Personal Body Plan? Je kunt hem hier vinden!
  • Siti vorige week zaterdag nog OLY deed en maandag was bevallen van een gezonde zoon genaamd Lennox? Gefeliciteerd!!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.