27 mei 2017: Je bent nooit te oud om te beginnen

Workout of the day (WOD)
5 rounds for time of:
10 Kettlebell clean and jerks, 24kg/16kg
3 Muscle-ups

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups

De titel van vandaag had ook kunnen wezen: “je bent nooit te ongezond”, “je bent nooit te dik” of “je bent nooit te beperkt”. Bij Reebok CrossFit Almere kan namelijk iedereen terecht om te beginnen met de eerste stap naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Zoals Eva (74) zegt in het filmpje hieronder, CrossFit is voor iedereen die de kwaliteit van zijn of haar leven wilt verbeteren.  

Ben jij klaar om de eerste stap te nemen? Volgende week maandag en dinsdag (5 en 6 juni) start er een nieuwe serie beginnerslessen bij ons in de box. Deze lessen zijn verplicht voor iedereen die bij ons wilt starten. Samen met onze ervaren coaches maak je kennis met de bewegingen en methodes van ons programma. Meer informatie over de inhoud van deze lessen, de tijden waarop zij gegeven worden en de kosten kun je hier klikken.

Om jezelf op te geven moet je dit formulier invullen. Je krijgt dan deze week nog van ons meer informatie toegestuurd over de beginnerslessen. Als je verder nog vragen hebt dan kun je ons altijd bellen, WhatsAppen of smsen op 0638299063. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Wij hopen snel kennis met je te maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.