27 juli 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 31
2 min. AMRAP of:
Overhead walking lunge, 20kg/15kg

Weer een week voorbij en we begonnen hem goed met de meest bekende benchmark workout van CrossFit. Girl-named workout “Fran” was namelijk aan de beurt. Een andere waar flink nog over gepraat werd was de workout van dinsdag. Rennen, sit-ups en burpees zorgde voor behoorlijk wat spierpijn. Ook de aankomende week komen er leuke workouts aan met weer een girl-named WOD. Dit allemaal op de nieuwe locatie!

Iets wat natuurlijk niet gemist werd door iedereen. De grote verhuizing vond dit weekend plaats en dankzij jullie was dit binnen een dag geregeld. Velen handen maken licht werk en ook nu was dat heel goed te zien. In no-time was de Hopperzuigerstraat weer zoals we hem 2 jaar geleden aantroffen en na een dag klussen en sjouwen was de Televisieweg klaar voor gebruik. Zijn jullie er klaar voor? Geniet nog van een dag rust en dan zien we jullie weer aankomende week op de Televisieweg!

Dit keer betekende het geen Community Saturday maar, was het meer Community Moving! Volgende week zal er gewoon weer zoals vanouds een pittige workout op het schema staan voor de Community Saturday. You better be there!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om 100m zo snel mogelijk te rennen. Hier waren er flink wat namen op het bord geschreven maar uiteindelijk was er bij de mannen een gedeelde nummer 1. Orlando, Erik S., Leroy S., Leon, Yonti en Guido hadden allemaal 14 seconden erover gedaan! Bij de dames was er wel 1 iemand de snelste. Nandi deed het in 18 seconden en wist daarmee de challenge te winnen. Goed gedaan iedereen!

Challenge of the week - #30

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoeveel stappen kun jij zetten in 2 minuten met een gewicht boven je hoofd?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.