27 december 2015: Newsflash!

Challenge of the month – December
Met de hele box:
25.000 Burpees

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Afgelopen woensdag is de eerste bestelling t-shirts en truien binnen gekomen. Wij hebben nu dus ook achter de balie een pasmaat (S, M, L, XL) beschikbaar voor de truien. Dit is wel zonder ons logo erop, gewoon puur voor de pasvorm. Als je de trui met logo in het echt wil zien, hou dan je ogen goed open in de box. Misschien zie je wel één van de eerste ninja’s erin lopen. Je kan ook de trui hier nog een keer bekijken.

Vorige week zaterdag hebben wij tijdens Community Saturday de workout “Helena” gedaan, in het teken van Faina’s moeder, voor de ziekte ALS. Afgelopen week hebben wij op de balie een groot roze spaarvarken gezet waar je een donatie in kon doen voor stichting ALS. In totaal hebben wij daarmee een bedrag opgehaald van €211,60. Wij willen jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie bijdrage, ook namens Faina!

Vandaag is het tijd voor PR day! Ben jij al klaar om je PR’s neer te zetten vandaag? Bedenk alvast van tevoren wat voor lift je wilt gaan doen en eventueel welke workout je daarna wilt doen. Als je het niet zo goed weet kan je straks natuurlijk ook advies vragen aan één van de coaches. Wij helpen je daar graag bij! In de avond is het dan eindelijk tijd voor de Lip Sync Battle. Hoe leuk is het om iemand eens van zijn/haar andere kant te zien?! Robert Meulenhoff bijvoorbeeld als Taylor Swift? Dat wilt toch niemand missen! Zorg dat je erbij bent en wie weet durf je het vanavond aan om je in de battle te mengen!


 

Agenda

27 december  PR Day + Lip Sync Battle
31 december  Gesloten
01 januari  Gesloten
04/05 januari Start beginnerslessen


 

Wist je dat?

  • we deze week goed gebruik hebben gemaakt van de roeiers? Daar was niet iedereen even blij mee… Wat een workouts!
  • we nog flink wat burpees voor de challenge of the month moeten? Misschien tijd om vandaag G.I. Jane (100 burpee pull-ups for time) te PR’en?
  • Julia R. een stang tegen haar kaak heeft geslagen? Dat deed even flink zeer… Maar ze ging daarna gewoon weer door! Bikkel!
  • coach Channa deze week naar New Castle was om te kerstshoppen?
  • Community Saturday volgende week goed begint in het nieuwe jaar met een Games workout? Be prepared!
  • we weer nieuwe dingen binnen hebben van Rogue? Elastieken, houten ringen en storage voor de schijven in de kleine ruimte!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.