27 augustus 2016: Nog één week…

Workout of the day (WOD)
“LLTD Monster Mash 2016”
With a running clock, perform in 10 minutes:
50/40 Cal row
Then in the remaining time AMRAP of:
10 Burpees over-the-bar
20 Thrusters, 20kg/15kg
30 Double-unders

At the 20 minute mark, perform:
In 5 minutes find a 2-rep max hang snatch

At the 30 minute mark, perform:
For time:
45 Deadlifts, 100kg/70kg
45 Handstand push-ups
45 Pull-ups
45 Box jump overs, 24”/20”
* Time cap: 12:00

Challenge of the month – Augustus
Work on your weaknesses!
* Elke minuut dat je aan een weakness werkt is één punt. Het doel is om met de hele box zoveel mogelijk punten te scoren en onze weaknesses te verslaan.

Met nog een week te gaan tot de kwalificaties van de Lowlands Throwdown 2016 stijgt de spanning in de box. Wat de workouts gaan worden weten wij aanstaande woensdag in de nacht pas maar met de “Monster Mash” van vandaag gaan wij je toch proberen zo goed mogelijk voor te bereiden op wat er gaat komen. Door te kijken naar de afgelopen jaren van de competitie hebben wij een workout bedacht met bewegingen die al eerder zijn geweest en bewegingen die vaker in kwalificaties worden gebruikt. Daarnaast bereid vandaag je ook voorop op de volume die je volgende week kan verwachten. Als deelnemer moet je namelijk niet  één workout doen maar drie workouts op dezelfde dag. Dat is nogal wat. Kortom, als jij volgende week wilt schitteren dan kun je deze uitdaging niet aan je voorbij laten gaan.

Sta jij nog niet ingeschreven voor de Lowlands Throwdown, de grootste competitie van de Benelux, maar wil jij wel meedoen? Stuur dan een e-mail naar j.edelman@reebokcrossfitalmere.nl of een berichtje via Facebook naar Junior. Hij kan dan een plekje voor je aanmaken op de website en zorgen dat je er als nog bij kunt zijn. Je kunt je inschrijven tot en met maandag 23:59 uur. Wacht niet tot het te laat is. Wil jij ons volgende week helpen om er een top dag van te maken voor alle atleten? Geef je dan op als judge of vrijwilliger door te e-mailen naar j.nieborg@reebokcrossfitalmere.nl. Ook als je meedoet aan de competitie maar op een andere dag beschikbaar bent laat het dan aan ons weten. Wij hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet wachten tot het zo ver is!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.