26 oktober 2016: It’s you!

Workout of the day (WOD)
Bench press 5-5-5-5-5
Rope climbs 3-3-3-3-3

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk meters sandbag carry

Vorige maand schreef Pauline haar eerste blog waarin zij zichzelf voorstelde. Dit keer schreef zij wederom een blog. Het onderwerp van dit artikel is hoe je kunt omgaan met verschillende situaties binnen en buiten de box.

Afgelopen zomer kwamen onze coaches terug uit Californië en zij vertelden me iets wat ze van een van de coaches daar geleerd hadden. Dit was mij zo duidelijk en verhelderend dat het sindsdien in mijn hoofd is blijven hangen en ik het daarom graag met jullie wil delen:

“Tijdens een van hun WOD’s, in de box waar Junior en Wesley op dat moment trainden, kregen ze enkele keren de slee met gewicht niet van zijn plaats. Elke keer als een van de twee daar tegen de coach een opmerking over maakte kwam de coach erbij, gaf de slee een duw en elke keer kwam deze gewoon wel vooruit. Telkens als de coach dit wel lukte wees hij Junior of Wesley en zei: It’s you!!”

Dit vind ik zo waar bij alles wat je eigenlijk doet. Of het nu om Crossfit gaat, zaken die je tegenkomt in je werk of dingen waar je privé mee worstelt. Altijd ben jij degene die de situatie kan veranderen en in beweging kan zetten. Het doorzettingsvermogen om een WOD vol te houden, een zwaarder gewicht te pakken of als je weer die bar niet omhoog krijgt, je haalt het uit jezelf. Jezelf een doel stellen in je werk of vooruitgang in carrière of studie bepaal jezelf en je moet het zelf uitvoeren om het gewenste resultaat te behalen.

Het vervelende familielid of die vriend(in) waar je je altijd aan ergert kun je niet veranderen maar je kunt wel een manier vinden om hier mee om te gaan. Soms duurt het wat langer om je doel te halen of dit inzicht te krijgen en soms ligt de kans voor het grijpen maar altijd ben jij degene die iets in beweging kan krijgen.Dus als je iets niet ziet zitten, als je denkt dat je het niet in je hebt of als je denkt dat iets niet anders kan, bedenk dan dat je het altijd uit jezelf kunt halen: IT’S YOU!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.