26 oktober 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 44
2 min AMRAP of:
Double-unders

Een rustige week waar wel één pittige benchmark workout gedaan werd. De meest bekende benchmark girl-named workout “Fran” werd aan jullie voorgeschoteld en er werden behoorlijk wat PR’s op behaald maar ook voor velen van jullie was het de eerste ervaring en was het de volgende dag flink te merken wat “Fran” met je kan doen! De vrijdag vond iedereen ondanks het complexe snatchen een leuke les en dat had zeker te maken met onderdeel B. Iedereen heeft zichzelf overtroffen door op een hoogte te springen wat ze nooit hadden verwacht.

Community Saturday stond dit weekend in het teken van de open dag. Hier kon je vriend, vriendin, moeder, vader, zusje, broertje, opa of oma aan CrossFit introduceren. Het was een workout waar iedereen aan mee kon doen, ongeacht zijn of haar niveau. Het was een super geslaagde dag en iedereen heeft het weer top gedaan. Zonder jullie was het bij lange na niet zo’n succes geweest. Bedankt voor jullie komst en toekomstige ninja’s tot snel!!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om zo snel mogelijk 50 push-ups uit te voeren. Voor een aantal was het niet helemaal duidelijk of je een clapping push-up moest doen of los moest komen van de grond. Uiteindelijk was het de bedoeling om uit de liggende positie ervoor te zorgen dat je handen los van de grond kwamen en dan pas jezelf uitduwde in een gestrekte positie. Hierin was het bij de mannen Jeroen H. gelukt om de snelste tijd neer te zetten met 1 minuut 23 en bij de dames was het Adrienne die dit heel snel wist te doen en zelfs de snelste tijd neer wist te zetten van iedereen met 1 minuut 21!

Challenge of the week - #43

De volgende uitdaging staat alweer klaar. ??

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Leroy B. vroeger geturnd heeft?
  • Jens hele snelle knieën heeft? Hij doet namelijk knee races
  • de lessen vanaf deze week weer worden uitgebreid?
  • de On Ramp van oktober is afgelopen? Geef de ninja’s een high five als je ze tegenkomt in de les!
  • volgende week Halloween WOD is? Vergeet je kostuum niet!
  • Carol een hele leuke blogpost over haar ervaring met CrossFit heeft geschreven bij Reebok CrossFit Almere? Lees hem hier
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.