26 november 2015: NO SH#T Thursday Meal – Chili
Workout of the day (WOD)
A.
Find a 5RM Bench press
B.
12-10 and 8 reps for time of:
Weighted pull-ups, 20kg/15kg
Weighted ring dips, 20kg/15kg
Challenge of the month – November
20.000 Pull-ups (Strict, kipping, butterfly of scaled)
* Met de hele box
Een tijdje terug heb ik een recept van Kees Kooman gekregen. Hij kwam op de website van Laura Fuentes een recept tegen van een echte chili, maar dan helemaal paleo proof. Het recept wordt gemaakt met 2 eetlepels chili, maar dan wordt hij wel extra spicy. Pas hier dus mee op!
Benodigdheden:
- 675 gr mager rundergehakt
- 2 teentjes knoflook
- 30ml kokosolie
- 4 winterpenen in blokjes
- 1 strook bleekselderij in stukjes
- 1 grote ui versnipperd
- chilipoeder naar smaak
- 1 theelepel komijn
- 1 theelepel oregano
- 1 theelepel zout
- 1/4 theelepel cayenne peper
- 2 a 3 courgettes in blokjes
- 400 gr tomatenblokjes
- 400 gr gezeefde tomaten
Bereiding:
- Bak het vlees gaar
- Doe dit in een aparte schaal
- Verhit een andere pan met olie en bak hierin de ui, selderij, wortel en kruiden tot de ui glazig is en de groente zacht worden (5-7 minuten)
- Voeg de courgette toe en bak dit 2 minuten mee
- Voeg daarna het gehakt en de tomaten toe en blijf alles goed tot elkaar roeren
- Laat het dan vervolgens nog 40 minuten op laag vuur doorkoken
- Enjoy!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!