25 mei 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 22
2 min. AMRAP of:
AbMat Sit-ups

Afgelopen week was de rust weer teruggekeerd in de box. Onze lesrooster is weer terug als normaal en iedereen was weer terug van het avontuur in Kopenhagen. Dat betekend weer in 1 ding: Keihard knallen in de box! En met de workout van woensdag was dat zeker te merken met een re-test in “Tabata Something Else” hebben velen van jullie je oude score weer gecrushed!

Verder hadden we gisteren ook weer natuurlijk Community Saturday. En het beloofde een pittige barbell workout te worden. Waar je in teams van twee het zo snel mogelijk moest uitvoeren zonder de barbell te droppen! Bij geen een van jullie was dit gelukkig het geval anders was er nog een 50 burpee penalty uit te voeren tijdens de workout. Goed gedaan iedereen! Na de WOD ging er weer een groepje buiten voetballen en bleven er een aantal nog gezellig even kletsen. Uiteindelijk weer waar Community Saturday om draait. Samen stuk gaan maar ook fun hebben en lekker gek doen met ze allen. We love it!! You better be there next week!

Als laatst hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het de bedoeling om met dumbbells zoveel mogelijk squat cleans uit te voeren in de “hang” positie. Het was een uitdaging wat niet heel erg gewild was en dat kan ook te maken hebben met de pittige workouts die er waren afgelopen week. Toch waren er een paar ninja’s die het aandurfden en was het ook nog eens behoorlijk close!  Bij de mannen was het uiteindelijk Koen met 31 herhalingen die deze challenge binnen haalt en bij de vrouwen was het Klaske met 33 herhalingen. Goed gedaan weer iedereen!!

Challenge of the week - #21

De volgende challenge staat ook weer klaar. Week 22! Hoeveel sit-ups kun jij in 2 minuten behalen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Tot volgende week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.