25 januari 2015: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 5
2 min. AMRAP of:
Box jump overs, 24″/20″

Zitten jullie weer klaar voor onze wekelijkse overzicht? De afgelopen week hebben we een boel pittige workouts aan jullie voorgeschoteld. Lees vooral verder welke er voorbij zijn geweest!

Maandag was een benchmark met vier “bodyweight” bewegingen. Jullie moesten je door tabata’s van pull-ups, push-ups, sit-ups en squats heen worstelen. Deze benchmark wordt “Tabata Something Else” genoemd. Op dinsdag kregen jullie na velen squats nog een 12 minuten AMRAP te verduren met front squats, wall ball shots en double-unders. De week werd doormidden gezaagd met een kracht onderdeel. Hier werd de Push Press getest en was het de bedoeling om zo zwaar mogelijk te tillen voor een aantal herhalingen. Na de push press hadden we weer een leuke benchmark in petto voor jullie. Het was de bedoeling namelijk om duizend meter te roeien.

Donderdag hadden we een girl-named benchmark workout “Elizabeth”. Het was een iets ander variant dan de originele versie. Hier hadden we een combinatie van Power Cleans en Ring dips. Op vrijdag hadden we een hele pittige workout met een time cap van 30 minuten. Coach Wesley had al een kleine hint gegeven dat het “Leg day” was. Overhead squats, front squats, back squats en air squats werden afgewisseld met over-the-bar burpees. Iedereen heeft het weer super gedaan!

Verder hadden we op zaterdag weer Community Saturday en we hadden als thema “Bring-a-Friend”. Het was de mogelijkheid om iemand mee te nemen en te laten zien wat voor gekke sport je nou beoefend. Het was een buddy workout in teams van drie. Push Presses gevolgd door zoveel mogelijk rondes van kettlebell swings en box jumps. Een behoorlijk grote groep waar de box in de kou die er heerst nog nooit zo warm is geweest! Jullie hebben het stuk voor stuk super gedaan.

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zoveel mogelijk kettlebell swings te behalen in 2 minuten. Uiteindelijk was Jeroen H. de grote winnaar met 44 herhalingen bij de mannen. Bij de vrouwen was het Yvonne met 45 herhalingen die de challenge wist te winnen.

De volgende uitdaging staat alweer klaar.  Hoeveel box jump overs kun jij volbrengen in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Sophie een big crush heeft op Cristiano Ronaldo? Al 4 jaar!!
  • de tafeltennis tafel een groot succes is? Heb jij hem al uitgeprobeerd?
  • er volgende week een bijeenkomst is voor de Lifestyle As Rx’d challenge? Zien we jou om 20:30 uur?
  • we een nieuwe cyclus weer zijn begonnen met OLY?
  • Orlando eind februari naar Curaçao gaat verhuizen?
  • iedereen flinke spierpijn had in de benen? Keizer Kuzco was er al bang voor!
  • we volgende week een openingsfeest hebben? Dj Pablo zal er ook zijn om te draaien. You better be there!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.