25 april 2014: Vergeet je niet in te schrijven voor de Koningsspelen

Workout of the day (WOD)
7 rounds for time of:
100m Run
10 Burpees
20 Double-unders

Challenge of the week – week 17
Max handstand hold (aantal seconden = score)

Morgen is er een speciale community saturday geheel in het teken van Koningsdag. Alsof dat nog niet leuk genoeg is sluiten wij ook gezellig af met een barbecue. Iedereen is welkom, maar het is wel belangrijk dat je via het inschrijfsysteem jezelf opgeeft voor deze community saturday. Alle informatie die je verder nodig hebt lees je in de blogpost van vandaag.

De Koningsspelen, zoals de workout van morgen heet, gaat jullie op diverse vlakken uitdagen en testen. De spelregels en bewegingen verklappen wij verder nog niet. Je zult je moet inschrijven om erachter te komen wat het precies inhoudt. Om 10.30 uur wordt er van start gegaan dus zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Als het weer het toe laat steken wij om 12.00 uur ook nog de barbecue aan en kun je gezellig een hapje mee eten. Wil je ook wat eten? Neem dan zelf wat vlees mee dat op de barbecue kan. Wij zorgen verder voor de hapjes en het drinken. Nu maar duimen dat het droog blijft en de zon een beetje doorbreekt.

Ben jij er morgen bij om je op deze Koningsdag eens flink in het zweet te werken? Vergeet je niet in te schrijven en dan zien wij je in de ochtend!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.