24 oktober 2014: Ben jij er morgen bij?

Workout of the day (WOD)
A.
Hang snatch 3-3-3-3-3

B.
Max height box jump

Challenge of the week – week 43
For time:
50 hand release push-ups

Morgen is het tijd voor de open dag waarin iedereen kennis kan maken met onze manier van fit worden. Wil jij weten wat CrossFit is en dat zelf ervaren? Of ken jij iemand die echt eens een training moet meemaken? Zorg dan dat je morgen om 10.30 uur aanwezig bent op de Televisieweg 64 in Almere. Voor alle niveau’s hebben wij een leuke en uitdagende workout op het programma staan. Daarnaast staan onze coaches klaar om al je vraag te beantwoorden. Er is ook een speciale korting voor mensen die op deze dag besluiten om te starten met de beginnerslessen van november. Kortom, er zijn genoeg redenen om morgen tijd vrij te maken en naar de open dag te komen. Klik op “lees meer” voor alle informatie die je nodig hebt. 

De dag wordt gestart met een kleine presentatie over wat CrossFit nou eigenlijk is. Misschien heb je er eens over gelezen, een video gezien op Youtube of heb je van een bekende gehoord dat het te gek is. Coach Junior legt stap voor stap uit wat het doel is van CrossFit, hoe dit wordt bereikt en wat de achterliggende theorieën zijn die dit ondersteunen. Er wordt niet te lang stil gezeten, want daarna is het tijd om het zelf allemaal te ervaren. De aanwezige coaches hebben een workout voorbereid waar iedereen aan kan meedoen. Het maakt niet hoe fit je op dit moment bent, alles kan worden aangepast naar jouw niveau.

Als iedereen weer op adem is wordt er uitgelegd hoe je kunt starten bij Reebok CrossFit Almere. Voor zowel bestaande leden als voor nieuwe leden hebben wij op deze dag een speciale actie. Breng jij als bestaand lid een nieuw iemand mee die zich op deze dag inschrijft, dan mag jij een maand gratis komen trainen. Maar dat is niet alles, want hoe meer mensen je meeneemt hoe meer maanden jij gratis kunt trainen. Als jij bijvoorbeeld drie mensen meeneemt die zich allemaal inschrijven op deze dag, dan krijg je drie maanden gratis. Hoe gaaf is dat!?

Ook als nieuw lid loont het om jezelf op deze dag in te schrijven. Het is voor nieuwe leden verplicht om de on-ramp te volgen, onze beginnerslessen waarin alle basisbewegingen worden aangeleerd. In plaats van de normale prijs hebben wij dan een speciale prijs voor iedereen die zich opgeeft voor de on-ramp van november! Kortom, genoeg redenen om deze dag aanwezig te zijn en iedereen die je kent mee te nemen. De open dag is op zaterdag 25 oktober 2014 en het begint om 10.30 uur. Inschrijven of opgeven is niet nodig, zorg gewoon dat je erbij bent. Heb je nog vragen dan is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen naar info@reebokcrossfitalmere.nl. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.