24 november 2022: The 2023 CrossFit Open!

Workout of the day
For load:
Back Squats
5-5-3-3-3-1-1-1-1-1

Accessory of the week
Zie glassboard in de lounge.

The 2023 CrossFit Open!
Joehoe! Je hebt het misschien al langs zien komen; sinds vorige week kan je je alweer inschrijven voor ‘The 2023 CrossFit Open’. The 2023 Open is een internationale competitie waarbij je in onze eigen box drie weekenden achter elkaar een workout doet. In 2023 vindt The Open plaats van 16 februari tot en met 6 maart. And guess what??? Onze teller staat al op 10 deelnemers want 10 CrossFit-gekkies uit onze box hebben zich al ingeschreven!!! Eén van die gekkies is Harmke Leeuwe. Harmke doet The Open voor de vijfde keer en ik vroeg haar waarom zij mee doet…

Harmke: “Omdat The Open mij een soort ultiem community gevoel geeft dat de box te buiten gaat. CrossFitters over de hele wereld doen die weekenden allemaal dezelfde workout, dat is toch vet?! Welke plek je op de wereldranglijst hebt, maakt eigenlijk al niet uit, want het is al gaaf dat je er op staat. Daarnaast is het in de box natuurlijk mega gezellig; samen game plans maken die na 1 minuut in de workout alweer over boord gegooid worden en iedereen die net even extra bloed, zweet en tranen inzet om het maximale uit de workout te halen en misschien daardoor een Open Magic momentje beleeft.”

Het mooie aan deze competitie is dat, net als in onze reguliere lessen, altijd alles aangepast kan worden. Dat maakt deze competitie heel laagdrempelig en dus voor iedereen toegankelijk. KLIK HIER als je meer over The 2023 Open wilt lezen en om je in te schrijven. Twijfel je nog? Babbel dan even met Harmke. Ik weet zeker dat zij jou weet over te halen met haar enthousiasme. Of zoals zijzelf zo mooi zegt: “Gun jezelf die inschrijving!”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.