24 mei 2017: Let op! Beach Throwdown qualifiers aanstaand weekend!

Workout of the day (WOD)
21-15 and 9 reps for time of:
Calorie Assault Bike
Burpees

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups

Iedereen die meedoet aan de Beach Throwdown of wilt meedoen opgelet. Morgen worden de qualifier workouts van deze buddy competitie om 9.00 uur bekend gemaakt. Aanstaand weekend organiseren wij op zondag een dag waarop je de workouts kunt volbrengen. In de blogpost van vandaag vind je meer informatie over de competitie.

Als je van plan bent om mee te doen maar je staat nog niet ingeschreven, doet dan vandaag nog. Via de website van de organisatie kun je jezelf opgeven. De kosten om mee te doen zijn €29,95 per team. Heb je meer hulp nodig bij het volbrengen van je inschrijving? Lees dan deze handige manual door van de organisatie.

Sta je eenmaal ingeschreven dan hoef je alleen nog maar de workouts te knallen. Om 9.30 uur gaan wij zondag van start met de briefing en meteen daarna gaat de eerste heat van start. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je niets mist. Je hoeft je niet in te schrijven via het inschrijfsysteem.

Tot slot is het belangrijk dat je zorgt dat je de workouts kunt opnemen. De organisatie kan je namelijk vragen om beeldmateriaal als je jezelf weet te plaatsen voor de finale. Kan je geen beeldmateriaal leveren dan wordt je automatisch gediskwalificeerd. In totaal zijn er vier categorieën bij de finale waarvoor je jezelf kunt plaatsen: Elite, RX, Intermediate en Scaled. Op de website vind je meer informatie over de finale en wat je moet doen om daarbij te zijn.

Als je verder nog vragen hebt laat het ons dan weten. Mocht je niet in staat zijn om de workouts dit weekend te doen kun je contact met ons op nemen over een alternatieve datum. De workouts moeten uiterlijk voor woensdag 31 mei zijn volbracht. Wij wensen iedereen alvast veel succes en plezier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.