24 januari 2018: Wie neem jij zaterdag mee?

Workout of the day (WOD)
“Nate”
20 min AMRAP of:
2 Muscle-ups
4 Handstand push-ups
8 Kettlebell swings, 32kg/24kg

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Ken jij nog iemand die graag met CrossFit wilt beginnen? Of word je familie helemaal gek van alle verhalen over burpees, pull-ups en snatches? Neem dan zaterdag iemand (of twee of drie) mee naar de bring-a-friend WOD. Om 12.30 uur is iedereen welkom om te komen kijken en te ervaren wat CrossFit is.

De workout die op deze dag wordt gedaan is voor iedereen een uitdaging op zijn of haar niveau. Het maakt niet uit of je al een tijd niks hebt gedaan of een ervaren sporter bent. Van te voren kun je jezelf opgeven via het inschrijfsysteem en er zijn geen kosten verbonden aan de les. Kom jij gezellig een kijkje nemen?

Een nieuwe serie beginnerslessen gaat tevens van start op maandag 5 februari en dinsdag 6 februari. De beginnerslessen zijn verplicht voordat je kunt meedoen aan de reguliere lessen. In acht lessen leer je de fundamentele bewegingen uit het CrossFit en begin je te werken aan het bereiken van je fitness doelen. Voor meer informatie over de beginnerslessen kun je hier klikken. Om je meteen in te schrijven kun je deze link volgen. Wij hopen je zaterdag of bij de volgende beginnerslessen te zien!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.