24 februari 2015: Veel succes Orlando!

Workout of the day (WOD)
“CrossFit Games Open 11.1/14.1”
30 Double-unders
15 Power snatches, 35kg/25kg

Challenge of the week – week 9
For time:
50 Cal Row

Iedereen is hem vast wel eens tegen het lijf gelopen in de box. Orlando is meer dan een jaar één van de vaste gezichten in de box geweest. Afgelopen weekend was hij zelfs aanwezig om deel te nemen aan de CrossFit Level 1 Trainer Course in onze box. Echter moet je niet schrikken als je hem de aankomende tijd niet meer zo vaak ziet. Samen met zijn familie is hij namelijk geëmigreerd naar Curaçao. Gisteren stapte hij op het vliegtuig naar het zonnige eiland. Het plan is om er tenminste een jaar lang te verblijven en verder ziet hij het wel. Natuurlijk gaan wij hem erg missen. Hij is in de tijd dat hij bij ons trainde niet alleen veel fitter geworden. Voor vele was hij een trainingsmaatje of een inspiratie om net een stapje harder te gaan. Orlando zal dan ook zeker worden gemist in de box. Wij wensen hem en zijn familie heel veel succes met hun toekomst. Wij hebben het volste vertrouwen erin dat het goed gaat komen op Curaçao! Mocht je in de buurt zijn dan staat onze deur altijd voor je open!

4 antwoorden
 1. Orlando Callender
  Orlando Callender zegt:

  Door een kleine jetlag om 04:00 lokale tijd (5uur vroeger dan in NL) klaarwakker! Uit dagelijkse gewoonte direct even de CF Almere website bekijken en dan zo’n toffe post lezen..dat is ondanks het vroege uur echt goed aan het avontuur beginnen! Jongens, thanks en echt heel erg gewaardeerd!!

  Als de mensen hier half zo tof zijn als ik in de box afgelopen jaar heb mogen ervaren, dan gaan we een mooi jaar tegemoet 😉

  Helaas heb ik niet iedereen nog een high five kunnen geven voor vertrek, dus hierbij alsnog vanuit Curacao iedereen een super sportieve tijd gewenst! En nog wat wijze (geciteerde) woorden:

  “Ware vriendschap is als een goede gezondheid, de waarde ervan wordt zelden gewaardeerd totdat het verloren is”
  -Charles Caleb Colton-

  Blijf voor beide dus hard werken 😉

  Orlando & fam

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.