24 augustus 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 35
2 min. AMRAP of:
10m Farmer Walks, 32kg/24kg

De week is alweer voorbij en iedereen heeft weer keihard gewerkt maar er was natuurlijk 1 workout die er boven uit sprong. Voor iedereen die deze heeft gedaan maar ook in de historie van Reebok CrossFit Almere waarschijnlijk wel de pittigste die ooit is geprogrammeerd! Een 30 min AMRAP waar velen nog lang over zullen praten. Rust goed uit want ook aankomende week staan er een aantal zware opdrachten voor jullie klaar. Misschien kun jij al raden welke benchmark workout er voorbij gaat komen?

Verder hadden we gisteren na een lange tijd van afwezig zijn weer een Open dag in de box! Voor velen betekende dat toch wel een Community Saturday maar dan toch met een ander tintje. Veel nieuwe gezichten die graag kennis wilde maken met CrossFit en dat werd dan ook gestart met uitleg over wat CrossFit nou precies inhoud. Vervolgens toen iedereen warm was kon er dan gestart worden om ook een CrossFit workout te ervaren. Het was een super geslaagde dag en dat had natuurlijk niet zo geweest als jullie er niet waren. Bedankt! En voor de nieuwe gezichten, tot snel!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om zo lang mogelijk in het rek te hangen. Je score was uiteindelijk het aantal secondes wat je had vergaard over de hele week. Bij de mannen was het Peter B. die de winst wist binnen te slepen door in totaal 9 minuten en 30 seconden in het rek te hebben gehangen! Bij de dames was Klaske de grote winnares. Ze wist uiteindelijk 4 minuten en 44 seconden in het rek te hangen. Super gedaan iedereen!!

Challenge of the week - #34

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe vaak kun jij 5 meter heen en weer lopen met 2 kettlebells in je handen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • De combinatie Rope climb en ring dips zwaarder was dan verwacht?
  • Leroy S. dit weekend in Driebergen is voor de Level 1?
  • er ook een Masters competitie is voor de CrossFit Team Series? Jeroen H. heeft een oproep gedaan! Wie doet er nog meer met hem mee?
  • volgende week er gewoon weer een Community Saturday is? Een pittige workout weer in teams… You have got to be there!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.