24 april 2017: De eerste stap

Workout of the day (WOD)
7 min AMRAP of:
1 Snatch, 92,5kg/65kg
3 Clean and jerks, 92,5kg/65kg

Challenge of the month – April
Met de hele box:
1.500.000m Run

Loop je bij ons naar binnen dan kom je er al snel achter dat wij geen Basic Fit, Fit for Free of andere “normale” sportschool zijn. Je ziet bij ons geen machines en geen spiegels. Wat je wel ziet zijn vrij gewichten, een gigantische rek en mensen die keihard zichzelf in het zweet werken. Dat is even wennen. Misschien vind je het zelfs wel wat eng.

Wat wij vaak horen is dat mensen denken dat zij eerst fit moeten worden voor zij bij ons kunnen beginnen. Zij willen eerst afvallen, een betere conditie hebben of meer kracht opbouwen. Het tegenovergestelde is waar.

Iedereen kan bij ons beginnen ongeacht zijn of haar huidige fitheid. Beter nog, wij durven te zeggen dat er geen betere manier is de eerste stap te zetten op weg naar een fittere versie van jezelf. Bij ons staan er namelijk kundige trainers voor de groep die ons programma helemaal aanpassen naar jouw niveau.

Je hoeft niet na te denken over welke oefeningen je moet doen, hoeveel herhalingen het best zijn of welk gewicht geschikt is. Alles wat jij hoeft te doen is zorgen dat je bij ons naar binnen loopt en je voor de volle honderd procent inzetten. Denk jij dat je die stap aankunt?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je eerst eens wilt kennis maken met onze trainingsmethodes geef je dan op voor een gratis proefles via dit formulier. Durf jij de uitdaging met ons aan te gaan schrijf je dan meteen in voor de beginnerslessen die starten op 1 en 2 mei. Je kunt daar meer informatie over vinden op deze pagina.

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig geworden? Bel ons gerust op 06-32899063 of neem contact met ons op via ons inschrijfformulier. Wij hopen binnenkort kennis met je te maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.