23 maart 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 13
2 min. AMRAP of:
Row (score = aantal calorieën)

Afgelopen week was de start van een nieuwe periode. Zoals jullie weten hebben we wat dingen aangepast in onze programmering en zullen de workouts er de aankomende tijd ook iets anders uitzien dan jullie normaal gesproken gewend waren. Maar geen paniek! Wat je nu kunt verwachten is een betere mix van workouts. Jullie gaan een hoop benchmark workouts doen, werken aan de basis en het onder de knie krijgen van complexere bewegingen zoals de muscle-up. Het doel is om jullie naar de volgende stap in jullie fitness te brengen. Wij kijken er al naar uit om jullie vooruitgang te zien.

Daarnaast hadden we natuurlijk ook deze week weer de CrossFit Games Open. En de geruchten gingen al behoorlijk rond in de box: “wall ball shots, cleans en toes-to-bar”. Uiteindelijk werd het een chipper met al deze bewegingen erin en daarbij nog roeien en muscle-ups. Voor velen werd het een behoorlijke uitdaging vanwege de toes-to-bar. Maar ook deze week weer hebben jullie het stuk voor stuk top gedaan! We zijn weer trots op jullie en er rest jullie nog 1 uitdaging in deze pittige strijd. Houd onze website weer goed in de gaten want er zal weer een uitgebreidere samenvatting van komen.

Verder hadden we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Deze week was het doel om zoveel mogelijk te stretchen. Elk minuut/seconde telt en naast dat het op de whiteboard werd geschreven was dit natuurlijk ook vooral voor jezelf! Het kan nooit kwaad om even de couch stretch te doen, of even een band te pakken en je schouders te stretchen. Naast dat het helpt voor je bewegingsvrijheid kan het ook dienen als recovery tool. Dus stop niet na deze week en blijf het nog zeker doen. Good job iedereen!

De volgende challenge staat ook weer klaar. Het is er eentje geïnspireerd door de laatste CrossFit Games Open WOD! Hoeveel calorieën kun jij roeien in 2 minuten?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Veel mensen hun 5K gePR’d hebben?
  • Viola na lange tijd weer langs is geweest?
  • Sven, Fokko & Raymond zo stoer waren om op techniekdag de 5K Run in te halen?
  • er nog 1 Open workout aan komt? Kom iedereen volgende week om 12:00 uur aanmoedigen.
  • shoulder press, push press en push jerk een pittige combinatie is voor de polsen?
  • Xiao onze CrossFit Kids ninja volgende week jarig is? En misschien gaat hij woensdag wel trakteren!
  • de nieuwsbrief weer verstuurd is? Je kunt hem hier lezen
  • Wiard en Koen voor ons een rower hadden geregeld voor de Open workout? Super bedankt toppers!
  • we volgende week als afsluiting van de Open lekker onbeperkt pannenkoeken gaan eten? Schrijf je naam op het bord als je mee wilt!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.