23 februari 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 9
2 min. AMRAP of:
Bar-facing burpees

Het is alweer tijd voor onze wekelijkse samenvatting. Deze week stond in het teken van de CrossFit Games Open, waarin jullie alle kwalificatie workouts van vorig jaar voorgeschoteld kregen. Dit ter voorbereiding voor de CrossFit Games Open die donderdag 27 februari van start gaat maar ook om jezelf te testen. Misschien heb je een aantal workouts kunnen verbeteren ten opzichte van vorig jaar of is dit de eerste keer dat je een bepaald gewicht heb getild. Al met al hebben jullie weer alles gegeven en mogen jullie weer trots zijn op de prestaties! Rust goed uit want er staan ook weer voor de aankomende week wat leuke workouts op jullie te wachten.

Ondanks een behoorlijk pittige week waren er genoeg momenten om toch even een springtouw te pakken en de challenge of the week te proberen. Voor deze week hadden we de uitdaging om zoveel mogelijk double-unders onafgebroken te doen. Uiteindelijk wist Junior, Robbin lang genoeg te plagen en er met de winst vandoor te gaan door 112 herhalingen te behalen. Bij de dames wist Ruth maar liefst 32 double-unders unbroken te doen! Goed gedaan allemaal.Challenge of the Week - #8

Jullie nieuwe uitdaging staat ook weer voor de deur en het is er weer één om jezelf in de laatste week nog een keer goed voor te bereiden voor de CrossFit Games Open. Hoeveel bar-facing burpees kunnen jullie in 2 minuten halen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Guido al pukie moest tijdens de warming-up zaterdag?
  • Sven een week ziek was?
  • er behoorlijk wat PR’s zijn gezet afgelopen week?
  • Ellen weer terug is? Welcome back!!
  • volgende week de kids lessen niet doorgaan?
  • elke zaterdag om 12:00 uur de Open van start gaat bij ons in de box?
  • de nieuwsbrief vrijdag weer is verstuurd? Klik hier om hem te lezen!
  • het inschrijfsysteem weer voor de maandelijkse credits gereset wordt? Dat betekent: Deze week pas inschrijven op de maandagochtend.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.