23 augustus 2015: Newsflash!

Challenge of the month – Augustus
1.000.000m Row
* Met de hele box

Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Zoals (bijna) iedereen al weet, wordt over twee weken de qualifier van de Lowlands Throwdown in de box gehouden. Dit gaat gebeuren in het weekend van 5/6 september en hierdoor zullen wij deze dagen aangepaste lesuren gaan draaien. Op vrijdagavond 4 september zal er alleen een les gedraaid worden om 16:30 en om 17:30. Dit in verband met de voorbereiding voor de dagen erna. Op zaterdag en zondag komen alle lessen te vervallen. Natuurlijk ben je wel van harte welkom om iedereen aan te komen moedigen, want dit zal iedereen vast hard nodig hebben en hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Op zondag sluiten wij het weekend af met een Beer & Pizza night, want wie wilt er na 3 zware workouts nou geen bier en pizza?!!! Ook bij deze avond is natuurlijk iedereen welkom. Hebben jullie er al zin in? Wij tellen de nachtjes al af!

Afgelopen week hebben wij flink lopen brainstormen over de Oly en Endurance lessen. Deze lessen zijn enorm populair en zitten elke week als eerste vol. Wij hebben het lesrooster erbij gepakt en gekeken hoe wij de lessen kunnen uitbreiden en hoe wij extra uren van deze lessen kunnen toevoegen aan het bestaande rooster. Wij moeten hierbij rekening houden met het aantal beschikbare coaches, materiaal en de ruimte die wij hiervoor op dit moment beschikbaar hebben. Vanaf aankomende week zullen de Oly lessen van dinsdag en donderdag uitgebreid worden naar 15 plekken en de les van zaterdag zal uitgebreid worden naar 20 plekken. Op maandag, woensdag en vrijdag zullen wij extra Oly uren gaan toevoegen om 18:30. Voor deze lessen zullen wij 12 plekken beschikbaar stellen. Het Endurance uur zal voorlopig alleen nog op zaterdagochtend 09:30 zijn. Wel gaan wij deze les uitbreiden naar 20 plekken. Als jullie nog vragen over deze lesuren hebben, kunnen jullie natuurlijk altijd terecht bij één van de coaches.

Verder hebben wij nog nieuws over de Yoga lessen. Deze zullen weer van start gaan op zondag 20 september en deze les zal beginnen om 11:30 en zal 20 plekken bevatten. Wij hebben met betrekking tot deelname van deze lessen een kleine aanpassing aangebracht. Als je naar deze les wilt kan je je hiervoor straks inschrijven via het systeem, en deze les zal je dan één credit kosten. De yoga lessen zullen dus bij iedereen straks inbegrepen zitten in zijn/haar abonnement. Hiervoor hoef je je niet meer los aan te melden.

And last but not least… We zijn deze week begonnen aan het verbouwen van de nieuwe trainingsruimte! Er is al flink wat werk verricht en we kunnen niet wachten om deze ruimte eindelijk te kunnen gaan gebruiken. Gister is er door een aantal ninja’s het plafond eruit gehaald en zijn de laatste restjes muur weggehaald. Vandaag zullen er nog wat dingen afgewerkt en weggewerkt worden en één deze dagen zal de nieuwe vloer geleverd gaan worden. Als je nog geen glimp heb kunnen opvangen van de nieuwe ruimte, ga dan vooral snel kijken wanneer je in de box bent!


 

Agenda

26 augustus  Voedingsworkshop
29 augustus  Skillday: Handstand
5/6 september  Qualifier Lowlands Throwdown
6 september Beer & Pizza night
7/8 september Start nieuwe beginnerslessen
9 september  Start Women’s Strength Club
12/13 september  Almere Fitness Event Powered by Reebok
20 september Start Yoga lessen
3/4 oktober  Finales Lowlands Throwdown


 

Wist je dat?

 • Wesley & Channa hun vakantie naar Amerika hebben geboekt! Op 7 september stappen zij het vliegtuig in om lekker te gaan genieten voor 2,5 week!
 • Er een hoop gevonden voorwerpen in de box liggen. Kijk snel bij de kapstok of er iets van jouw tussen ligt!
 • Sebastiaan B. een flinke pechvogel was deze week. Zijn achillespees liet hem in de steek bij een Box Jump, waardoor hij nu helaas een tijdje op de bank moet zitten. Wij wensen hem heel veel beterschap!
 • we nog maar 9 dagen hebben om de challenge of the month te halen? Row, row, row your “boat”!
 • Hang clean & jerks, thrusters en power snatches een zware combinatie is? Dat was een zware dinsdag!
 • er donderdagochtend 07:30 maar één ninja was?
1 antwoord
 1. Wendy van Basten
  Wendy van Basten zegt:

  Wat een mooie berichten…geen gekibbel meer dat wij Ninja’s niet genoeg lessen hebben om aan mee te doen…TOPTOPTOP…en dan natuurlijk de verbouwing kan niet wachten om het te zien…voor Channa en Wesley jullie hebben de vakantie verdient dus wat een mooi vooruitzicht…

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.