22 mei 2017: Terugblik op de tweede competitiedag TIGLON Series 2017

Workout of the day (WOD)
“Woehlke”
3 rounds, each for time, of:
4 Jerks, 85kg/60kg
5 Front squats, 85kg/60kg
6 Power cleans, 85kg/60kg
40 Pull-ups
50 Push-ups
60 Sit-ups
* Rest 3 minutes in between rounds.

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
50.000 Push-ups

Gisteren vond de tweede competitiedag van de TIGLON Series 2017 plaats in Rosmalen. Bij de buitenlocatie van Autotron namen de fitste atleten uit de kwalificatie het tegen elkaar op. Aan de start verschenen 32 mannen en 24 vrouwen. Onze box werd vertegenwoordigd door coach Channa die zich als zevende had gekwalificeerd.

De atleten moesten in totaal vier workouts doen. Zij werden daarbij getest op verschillende vlakken van hun fysieke fitheid. Ongebruikelijk objecten zoals yokes en zware ballen kwam onder andere aanbod in de workouts. Er kwamen geen oefeningen op een pull-up rek voorbij, die had de organisatie thiis gelaten. Kijk op deze pagina voor een overzicht van alle workouts die zijn gedaan.

Alhoewel niet alles ging zoals zij had gehoopt mag Channa toch trots zijn op zichzelf. Tussen de fitste vrouwen van Nederland wist zij als 20e te eindigen. Daarmee staat zijn na de eerste twee wedstrijden van dit seizoen op de tiende plaats. Met nog één kwalificatieweek en competitiedag te gaan wordt het nog behoorlijk spannend op het leaderboard en kan zij wellicht nog wat plekjes klimmen.

Wil jij de volgende keer meedoen aan de competitie? De kwalificatie vind plaats in de week van 18 oktober tot en met 25 oktober. Je kunt je inschrijven voor de competitie via de website van de TIGLON. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.