22 maart 2016: Personal programming

Workout of the day (WOD)
A.
Back squat 2-2-2-2-2-2-2-2-2-2
Rest 60 seconds between sets

B.
For time:
1600m Run

Challenge of the month – Maart
Met de hele box:
30.000 Lunges (Overhead, Front, Walking, etc.)

Als je aan CrossFit doet kom je er al snel achter dat je gaten hebt in je algemene fitheid. Je bent niet evengoed in iedere oefening of elk onderdeel. Zo zien wij bijvoorbeeld mensen die erg sterk zijn met een barbell maar moeite hebben met handstand push-ups, toes-to-bar of pull-ups. Anderen hebben het uithoudingsvermogen van een antiloop maar lopen stuk zodra er zware gewichten worden gebruikt in een workout. Wat je zwakke punt ook is, uiteindelijk bepaalt het altijd hoe algemeen fit je bent. Het weerhoudt je het ervan om de workouts als voorgeschreven te doen en de volgende stap te maken in je ontwikkeling als atleet. Maar hoe kun je het beste aan jouw zwakke punten werken? Wat kun je extra doen om deze gaten te dichten? Hoe kun je sneller je doel bereiken?

Daar hebben onze coaches wat op bedacht. Maak kennis met “personal programming”. Een structurele, uitgedachte manier om te werken aan jouw specifieke doelen. Voor €60,- krijg je een op maat gemaakt programma voor een maand. Via een intake formulier gaan wij kijken wat deze doelen zijn en wat de mogelijkheden zijn om hier extra aan te werken. Aan de hand daarvan gaan onze coaches aan de slag om een programma voor jouw te maken. Dit programma sluit aan op de programmering van de box en kun je zelfstandig doen tijdens de open gym uren. Aan het eind van de maand kijken wij hoeveel progressie je hebt gemaakt en of je er mee door wilt gaan.

Heb jij interesse in persoonlijk programma? Of heb jij er vragen over? Stuur dan een e-mail naar info@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “Personal Programming”. Voor meer informatie over personal programming kun je op deze pagina kijken. Als je nog vragen hebt of meer wilt weten kun je dat ook altijd vragen aan één van onze coaches.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.