21 september 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
LOWLANDS THROWDOWN 2014!

Challenge of the week – week 39
For reps:
Unbroken kettlebell swings, 24kg/16kg

Afgelopen week was er maar één ding wat er besproken werd: De Lowlands Throwdown 2014! De meesten die hier aan meededen kwamen de maandag en dinsdag nog flink trainen om vervolgens nog de dagen daarop wat dingen te oefenen toen de workouts eenmaal bekend waren gemaakt. Dit weekend gaan er bij Reebok CrossFit Almere in totaal 60 atleten aan de bak om 3 workouts op 1 dag te doen. Vandaag is het nog volop bezig, dus kom vooral nog langs om iedereen aan te moedigen!

Voor de anderen die hier niet aan meededen was het gewoon lekker keihard trainen en daar kwamen er een aantal pittige workouts in terug. De “chipper” met 5 bewegingen op maandag en “The Chief” op donderdag waren degene die het leukst werden gevonden deze week, met als 400m walking lunge als tegenpool. Daar zullen degenen die het gedaan hebben (wel super knap!!!!) behoorlijke jelly legs van hebben. Ook de chipper op maandag vonden velen heel leuk om te doen.

 

Met de Lowlands Throwdown dit weekend betekende dat dus geen Community Saturday, maar wees voorbereid voor volgende week want dan komt er weer een leuke CrossFit Team Series workout aan te pas! You better be there…

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om in 2 minuten zo veel mogelijk burpees te behalen. Bij de heren was het Cliff zijn eerste challenge of the week en hij wist deze meteen te winnen! Hij behaalde maar liefst 43 burpees in 2 minuten. Bij de dames was het een ‘close race’ maar Chantal wist toch nog de winst binnen te slepen door 1 herhaling meer te doen en op een totaal van 32 te komen. Goed gedaan iedereen!

Challenge of the week - #38

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoeveel kettlebell swings kun jij halen voordat je hem op de grond moet leggen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • er vanaf maandag gewerkt kan worden om de muur naar beneden te halen? Help jij ook mee?
  • onze nieuwe vloer vanaf volgende week vrijdag binnen komt?
  • je weer FitAid kunt halen? Onze voorraad is weer binnen!
  • Siti in Singapore ook aan het CrossFitten is?
  • we vanavond met een grote groep gaan uiteten? Afsluiting voor de LLTD!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.