21 juni 2015: Weekoverzicht

Challenge of the month – Juni
Zoveel mogelijk double-unders

Het is weer tijd voor een wekelijkse samenvatting. Nog steeds volop in de CrossFit.com programmering en dat betekende weer een pittige week voor iedereen. Lees vooral verder welke er weer voorbij zijn gekomen!

Op maandag begonnen we met een kort maar krachtige workout. Een combinatie van zware deadlifts en handstand push-ups maar dan verhoogd. Vijf rondes van vijf herhalingen voor beiden bewegingen.

Dinsdag een zware workout met bear complexes, wall ball shots en tweehonderd meter rennen met je bal van de wall ball shots. Vijf rondes weer alleen nu drie bear complexes, dertig wall ball shots gevolgd door het rennen.

Op woensdag was het tijd voor gewichtheffen. Meest efficiënte manier om iets vanaf de grond naar je schouders te brengen. Zeven setjes van drie cleans en hier mocht je opwerken zo zwaar mogelijk als dat jij kon gaan op deze dag!

Donderdag was het ‘gymnastic bodyweight’ day. Tien rondes van tien pull-ups, tien ring dips, tien sit-ups en tien squats. Een workout die door topatleten als Chris Spealler en Kristan Clever vijf jaar geleden in acht en elf minuten werd gedaan. Hij was toch veel zwaarder dan verwacht maar, voor velen werd hij nog steeds behaald in onze timecap!

Op de laatste dag van de werkweek was het tijd voor een AMRAP. In vijftien minuten zoveel mogelijk rondjes van vijf push jerks en zeven box jumps. Weinig herhalingen dus heel veel tijd om veel rondjes te halen.

Verder hadden we ook weer Community Saturday. We bleven in onze thema van CrossFit.com programmering vijf jaar geleden en, toen stond er ook de workout op die jullie gisteren moesten doen. Tien kilometer rennen voor tijd! De groep die er was waren echte bikkels en hebben het super gedaan!

Als laatst hebben we natuurlijk nog de challenge of the month. Er zijn velen die niet perse hun naam op het bord schrijven maar, zien wel dat jullie flink aan het werk zijn om de lastige double-unders onder de knie te krijgen. Voor anderen is het een drive om er nog beter in te worden. Keep up the good work!

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • coach Junior bij de CrossFit Level 2 is dit weekend?
  • de 10K run voor veel een grote verrassing was? Iedereen heeft het wel super gedaan!
  • je over vier dagen de nano 5.0 kan bestellen?
  • rennen met een medicine ball heel onhandig kan zijn?
  • het volgende yoga blok na de zomer pas weer van start gaat? Ben jij er dan ook weer bij!?
  • Chantal vijf strict pull-ups heeft gehaald? Gefeliciteerd!!
  • Siti nog steeds aan het CrossFitten is met negenendertig (!) weken zwanger?
  • Soejon danst tijdens zijn workout?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.