21 december 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 52
2 rounds for time of:
15 Dumbbell thrusters, 20kg/10kg
15 Burpees

We naderen het einde van het jaar, maar nog steeds is er natuurlijk altijd tijd voor onze wekelijkse weekoverzicht! Ook afgelopen week zijn er een hoop mensen geweest om flink wat pittige workouts te volbrengen. Zo begonnen we op maandag met een leuke “chipper” met een hoop verschillende bewegingen maar allemaal hetzelfde aantal herhalingen. Iedereen vond deze super leuk om te doen maar werd van te voren toch door velen flink onderschat.

Op dinsdag hadden we 2 onderdelen waarin er 2 keer een benchmark werd getest. Weliswaar op 2 verschillende manieren! Het eerste deel was namelijk een krachtonderdeel waarin we jullie zo zwaar mogelijk wilden laten gaan voor 1 herhaling in de Clean and Jerk. Daarna mochten jullie nog kort aan de bak in een lekkere sprint met de girl-named benchmark workout: “Grace”. 30 herhalingen van dezelfde beweging alleen dan iets lichter en op tijd. Woensdag hadden we een soort van “Annie” in de vorm van een 8 minuten AMRAP. Voor sommigen een mooie uitdaging om 5 rondjes en misschien wel meer te behalen. Dat betekende meteen 150 double-unders en sit-ups of zelfs meer!

We naderen het einde van de week en op de donderdag hadden we een herhaling van de “CrossFit Games Open 11.4”. Een zware test waarin je in 10 minuten zoveel mogelijk rondjes moest behalen van 60 bar-facing burpees, 30 overhead squats en 10 muscle-ups. Een hele knappe prestatie als dit lukte!

Op de laatste dag van de week was er een kracht dag in de vorm van de Shoulder press. Zo zwaar mogelijk voor 5 herhalingen. Gevolgd door een korte WOD met pull-ups!

Verder hadden we gisteren weer Community Saturday maar dit keer in het thema van “Bring-a-friend”. Je mocht namelijk iemand meenemen om nou aan hem/haar te laten zien wat je nou doet en waar je het continu over hebt! De workout werd daardoor zeker niet makkelijker, want we hadden er één in petto voor jullie uit de oude doos van crossfit.com. In “i go, you go” stijl mochten jullie je door 6 rondjes van Double-unders, box jumps en kettlebell swings heen worstelen. Great job everybody!!

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zo veel wall ball shots te behalen in 2 minuten. Het was niet heel gewild en dat kan ook te maken hebben met de pittige week die we hadden. Uiteindelijk was het Pavel bij de mannen die deze week de challenge wist te winnen. Hij wist maar liefst 50 herhalingen te doen! Bij de dames was het Julia H. die dit keer als enige de uitdaging aandurfde en daarmee de winst binnen wist te slepen. Zij wist 41 herhalingen te doen. Gefeliciteerd en goed gedaan weer iedereen!

Challenge of the week - #51

De volgende uitdaging staat namelijk klaar. ????

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Siti in verwachting is van een kleine? Gefeliciteerd!!
  • FitAid weer binnen is? Voor €2,50 kun je weer blikjes inslaan!
  • er deze week flink wat telaatkomers waren tijdens de lessen? Velen werden behoorlijk gehinderd door files!
  • een flesje water nu €1,00 kost?
  • Angel “PVC pass-throughs” kan met een lege stang?
  • Peter B. bowling night met de community had georganiseerd? Het was super gezellig. Ben jij er de volgende keer ook bij? Houd de whiteboard in de gaten voor community events!
  • Mark G. awesome dans moves heeft? Vraag naar ze aan hem in de box!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.