20 september 2016: Members Spotlight – Gianna

Workout of the day (WOD)
Overhead squat 5-5-5-5-5

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk sandbag squats

Het duurde niet lang bij Gianna voordat CrossFit een absolute verslaving werd. Met haar sportieve achtergrond was zij binnen no time verkocht. Je ziet haar dan ook bijna iedere dag in de box. Het betaald zich uit in grote sprongen in haar algemene fitheid. Momenteel is zij hard aan het werk om haar eerste strict pull-up te doen en wij zijn ervan overtuigd dat zij die snel gaat halen. In de blogpost van vandaag leer je deze topper beter kennen. Blijf zo doorgaan!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Na de Bachelor Rechtsgeleerdheid heb ik de Master Public International Law afgerond. Momenteel ben ik in de afrondende fase van de Master European Law. Daarnaast ben ik nu vooral druk op zoek naar een baan die aansluit op mijn studies.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Nieuwegein en ben op mijn zesde verhuisd naar het zuiden van Duitsland, in verband met het werk van mijn vader bij de Deutsche Bahn. Toen ik twaalf was verhuisden we weer terug naar Nederland en zijn we in Almere beland.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Op dit moment woon ik nog thuis bij mijn ouders samen met mijn broertje en kat Lily.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik heb van kleins af aan tot ongeveer mijn achttiende aan atletiek gedaan. Via het verspringen en de kortere horde afstanden heb ik uiteindelijk mijn liefde voor sprinten gevonden, waarbij ik mij richtte op de 200 en 400meter. Wegens een drukke studie en veel blessures was het niet meer haalbaar om vijf keer in de week te trainen en wedstrijden te lopen. Aangezien het voor mij geen optie was om helemaal niet meer te sporten heb ik nog een aantal jaar gefitnesst bij Fit for Free.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Bij Fit for Free deed ik mee met een bootcamp die gegeven werd door Mohammed Bencheikh (Mo). De op CrossFit gebaseerde workouts en zijn positieve verhalen over CrossFit hebben mij uiteindelijk bij RCFA gebracht. Na de proefles bij Junior met overhead squats en burpee boxjumps was ik determined om te beginnen!
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  (Power)cleans en front squats.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Thrusters en snatches.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Zolang er een goede beat in zit en de muziek hard staat is het goed!
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Series/films kijken, lezen en bakken.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Pizza!
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Sportiefslimverlegen.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Koffie, Lily. (en Mick).
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.