20 oktober 2017: Members Spotlight – Maura

Workout of the day (WOD)
Snatch 1-1-1-1-1-1-1

Challenge of the month – Oktober
Met de hele box:
Zoveel mogelijk strict pull-ups

Wat een energie heeft deze dame. Als Maura aan het trainen is, is er altijd een moment waarop ze je verblijd met haar glimlach. Deze dame is niet alleen verliefd geworden op de box maar ook in de box. Samen met David is zij bijna dagelijks in de box om te trainen of gezellig te kletsen (of beide). Hoe dan ook, Maura wil je zeker weten beter leren kennen. Dat kan vandaag in de members spotlight.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik zit in het tweede jaar van de opleiding HBO Communicatie aan het Windesheim in Almere.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Amsterdam en op mijn achtste zijn we (vader/moeder, inmiddels gescheiden) verhuisd naar Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Momenteel woon ik samen met David tijdelijk bij twee vrienden (Noémi en Gabor), omdat we op zoek zijn naar eigen woonruimte. Daarnaast heb ik co-ouderschap over James (labrador) die bij mijn moeder woont.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Ik heb een tijdje fitness gedaan en bikinifitness-wedstrijden, maar de vis en broccoli kwamen m’n neus uit. Bij CrossFit mag je gelukkig alles eten.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Een kennis van mij trainde in Hilversum bij een CrossFit box, dus ik ging eens met hem mee. Daar heb ik twee maanden getraind, maar de afstand werd me iedere dag teveel. Dankzij Google kwam ik erachter dat er in Almere ook een CrossFit box zat. Beste beslissing ever; ik heb mijn tweede thuis gevonden.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Cleanen en handstand-pushups.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Thrusters en burpees, en dan vooral die combinatie.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Hardstyle of iets anders up-tempo.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Wijn.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Zuurkoolstamppot/spruitjesstamppot van oma Crama, en gebakken banaan van oma Sahelangi.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Aanwezig.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  James. En David.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.