20 juli 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 30
For time:
100m Sprint

De afgelopen week was er een waar het olympisch gewichtheffen flink op de proef werd gesteld. Voor een aantal van jullie was het meer een kennismaking, maar voor de meeste was het een goed moment om flink aan de snatch en clean te werken, en misschien zelfs nog een PR binnen te halen!

Na flink oefenen en heavy liften aan het begin van de week werden jullie vervolgens getest met een workout aan het einde van de week. Een combinatie van power snatches, overhead squats, squat snatches en burpees was behoorlijk pittig voor iedereen. Wel zagen we super mooie snatches en konden we zien dat al het oefenen jullie zeker heeft geholpen!

Verder was er een onderwerp wat veel naar voren kwam in de box, en dat was het verhuizen naar onze nieuwe locatie. Dit weekend gingen we klussen, schoonmaken en verven en daarin heeft onze community weer laten zien hoe top iedereen is. Zonder jullie hadden we dit zeker niet zo snel kunnen regelen. You guys are awesome! We zijn al een eind gekomen maar al het hulp is welkom. Ben je vandaag vrij en heb je zin om ons te helpen? Kom dan vooral langs op de Televisieweg 64!

Natuurlijk hadden we nog wel de Community Saturday maar daar was het behoorlijk rustig. Dit had met voornaamste reden natuurlijk te maken met het super lekkere weer, en dat er ook mensen kwamen helpen! Het was een workout in tweetallen waarin je het dit keer tegen elkaar moest opnemen. Wie kon uiteindelijk de meeste reps scoren in een AMRAP workout?

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om met vanuit stilstaande positie zo hoog mogelijk te springen (op een box). Bij de mannen was uiteindelijk Rick K. de grote winnaar. Met een bizarre explosiviteit wist hij namelijk 1 meter en 32 cm hoog te springen. Bij de dames was het Veronika die maar liefst 72 centimer hoog wist te springen de winnares. Goed gedaan iedereen!

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Dit keer zijn we op zoek naar de Usain Bolt van de box. Hoe snel leg jij 100 meter af?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • je met Ruth tijdens de junk yard dog je scheenbeschermers om moet doen?
  • iedereen het behoorlijk in zijn onderarmen voelde afgelopen donderdag? Het was een grip-killer!
  • Tessa en Daisy tuck jumps leuk vinden? Wie nog meer?
  • Fokko een super motto heeft? “Schalen = halen!” Wijze woorden van een wijze man
  • Mark V. in Vietnam op vakantie is?
  • er een hoop ninja’s aan de yoga workshop meedoen?
  • er steeds meer CrossFit Games workouts bekend worden gemaakt? Kijk je mee volgende week?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.