20 januari 2017: Members Spotlight – Roy

Workout of the day (WOD)
“Nancy”
5 rounds for time of:
400m Run
15 Overhead squats, 42,5kg/30kg

Challenge of the month – Januari
Met de hele box:
Zoveel mogelijk Air Squats

Het heeft even geduurd voor wij hem in de members spotlight kregen maar nu is het dan toch gelukt. Niemand minder dan Roy beantwoord vandaag onze vragen. Je kunt gerust zeggen dat het een vechtersbaasje is. Hij houdt van de uitdaging die CrossFit te bieden heeft en is dan ook regelmatig bij ons over de vloer te vinden. Vaak is hij in de les te vinden samen met zijn goede vriend en collega Justin. Je komt er vandaag achter wat hem nog meer bezig houdt naast al het sporten. Geef hem een extra high five als je hem ziet want dat maakt hem echt gelukkig!

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik ben gymleraar op het Oostvaarders College in Almere.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Geboren in Utrecht, daarna naar IJsselstein verhuisd en vanaf mijn 13e woon ik in Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Mijn vriendin Monique, twee zoontjes (Bo en Dex), Guus de hond en Leo & Senna de poezen.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Judo, Aikido, Jiu Jitsu, Fitness, Volleybal en Krav Maga. Dat laatste doe ik nog steeds.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Na mijn eerste Krav Maga examen wist ik dat ik iets moest gaan doen om een volgend examen te kunnen overleven. Het examen duurde 4,5 uur en was hel en elk volgend examen zou nog langer duren. Vlak daarna vertelde een collega over CrossFit Almere. Bij mijn on-ramp les maakte ik kennis met twee mannetjes (Wesley en Junior) die mij CrossFit-gek maakten.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  De laatste tijd gaan de toes to bar wel lekker, maar de wall-balls en touwtje springen (als het m’n dag is) vind ik ook leuk.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Ik baal van bewegingen die ik niet beheers zoals de muscle up of de pistol, maar ooit zal me dat ook lukken!
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Maakt mij niet uit!
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Koken/Eten, Krav Maga met m’n maatje Justin en lekker hangen op de bank met Netflix aan!
 10. Wat is je lievelingseten?
  Ik hou van afwisseling maar ik heb laatst een pastamachine gekocht dus spaghetti en lasagne staan nu even op 1!
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  “Bloedzuiger!” hoor ik steeds vaker tegen me gezegd worden.
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Sporten!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.