2 november 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 45
For time:
100 AbMat Sit-ups

Dit keer hebben wij een weekoverzicht in halloween stijl. Voordat wij een samenvatting over een geweldig halloween WOD schrijven eerst nog even een kleine recap van de afgelopen week. We begonnen de week weer goed met een benchmark girl-named workout: “Jackie”. Op donderdag was er een AMRAP in “chipper stijl”, kort maar krachtig! De week werd ook goed afgesloten met een behoorlijke pittige 4×100 workout. Voor velen was dit zeker de pittigste van de week. Uiteindelijk was de crème de la crème gisteren. Lees vooral verder hoe het er gisteren aan toe ging met als thema halloween!

Halloween WOD was weer namelijk een groot succes. Afgelopen zaterdag was het weer zover! De vierde editie van de Halloween WOD bij Reebok CrossFit Almere. Na het succes van de afgelopen drie jaar was het ook nu weer tijd voor een feestje. Er werd begonnen met een welkomstwoordje en daarna was het tijd om eens flink te griezelen en zweten. Ook dit jaar werd er eerst door de Kids in Halloween stijl eerst een workout gedaan onder leiding van coach Channa. Ook zij hebben zich flink uitgesloofd om verkleed en wel hier aan mee te doen. Nadat de Kids klaar waren was het tijd voor de volwassen. Allereerst moest de workout worden gemaakt. In een grote cirkel werd er door middel van “spin the bottle” iemand uitgekozen die daarop volgend een kaartje uit de ketel moest pakken. Hierin zaten tientallen lootjes met daarop een oefening gecombineerd met een aantal herhalingen. Wat er op stond werd toegevoegd aan de workout. Zo ontstond er net als de voorgaande jaren een unieke “trick or treat” workout.

”Trick or Treat 2014”
For time:
800m Run
60 Front squats
50 Overhead lunges
30 Shoulder to Overhead
30 Toes-to-Bar
30 Bumper plate Ground to Overhead
100 Double-unders
40 Kettlebell Swings
40 Box jumps
40 Pull-ups

In teams van twee waarin de één rust en de ander werkt. Zoals je kunt zien was er geen voorgeschreven gewicht voor de workout. Het doel van de dag was om vooral plezier met zijn allen te hebben en dat is zeker gelukt. Het was wederom fantastisch om iedereen in zijn outfit los te zien gaan. Voor de één waren de movements wat lastiger dan voor de ander, maar iedereen kan tevreden terug kijken op zijn prestaties. Iedereen die gekomen was had enorm zijn best gedaan om een goed kostuum te vinden of te maken. Er was dit jaar een grote variatie en dat was ontzettend leuk om te zien. Zo waren er onder andere piraten, looney tunes, ninja’s, mario, motorbendes, en zelfs de daltons waren even langs gekomen en nog veel meer. We hebben nog flink beraad gehouden over welke outfits er uiteindelijk de grote winnaars waren. Bij de mannen was dat Sebas als “creepy skelet” en bij de vrouwen was dat Diana als “scary zombie girl”. High five voor de te gekke outfits!

Als organisatie van de Halloween WOD willen wij iedereen bedanken die is langs gekomen en met ons heeft mee gefeest. Elk jaar weer staan wij helemaal verbaasd van de moeite die erin wordt gestopt om aan een origineel outfit te komen. Wij weten het al wel weer zeker, volgend jaar gaan we voor de vijfde Halloween WOD. Wij vonden de dag weer helemaal te gek en kijken al uit naar de volgende editie.

Als afsluiter deze week hadden we natuurlijk nog niet te vergeten de challenge of the week. Dit keer was het de bedoeling om zoveel mogelijk double-unders te behalen in 2 minuten. Nog steeds een lastige skill maar velen van jullie beginnen hem steeds meer onder de knie te krijgen. Uiteindelijk heeft Roy bij de mannen het weten te winnen door maar liefst 143 herhalingen te doen. Bij de dames was het Sophie met 82 herhalingen. Goed gedaan weer!

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoe snel kun jij 100 AbMat sit-ups volbrengen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • coach Joyce morgen jarig is?
  • Patrick N. het een leuk idee vond om “Karen” te doen tijdens Open Gym? Dat heeft hij zeker gevoeld!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.