2 maart 2014: Weekoverzicht

Workout of the day (WOD)
Techniek dag
* Vrije keuze om aan een techniek of skill te werken

Challenge of the week – week 10
Max bar hold, 85kg/60kg
(score = aantal seconden)

Het was een rustige week in de box en dit had natuurlijk allemaal te maken met de start van de CrossFit Games Open. De meesten zagen we nog flink buffelen in het begin van deze week waar op dinsdag vooral een pittige op het schema stond. Benchmark girl “Eva” stond toen op het programma.

Naarmate de week vorderde werd er ook steeds meer gespeculeerd wat nou de eerste workout ging worden van de CrossFit Games Open. En uiteindelijk werd het voor velen hun meest gevreesde onderdeel. De double-unders zaten er namelijk in!

Gisteren was het voor de meesten dan eindelijk zo ver. 10 minuten mochten ze aan de bak om zoveel mogelijk rondjes te halen van double-unders en power snatches. Ondanks de angst voor het touwtje springen mocht het resultaat er van iedereen zeker zijn. Het was flink hard werken maar we zijn super trots op jullie prestaties. Great job en we kunnen niet wachten op volgende week!! Voor een uitgebreidere samenvatting lees dan vooral de blogpost van morgen.

Verder hebben we natuurlijk ook nog de challenge of the week! Dit keer was het zoveel mogelijk bar-facing burpees behalen in 2 minuten. Een aantal van jullie hebben zich hier aan gewaagd en bij de mannen was de winnaar: David met 33 herhalingen. Bij de dames was het Ruth met 21 herhalingen. Goed gedaan weer iedereen!

Challenge of the week - #9

De vorige is nog maar net afgelopen en jullie volgende challenge staat alweer klaar. Hoelang kun jij de stang vasthouden?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Wesley, Channa dit weekend heeft meegenomen naar Milaan?
  • Mark niet doorhad dat de Open deze week al was begonnen?
  • Sharfaraaz en Shiereena langs CrossFit Fifth Avenue zijn geweest in New York?
  • David gisteren uitgedeeld had voor zijn verjaardag? Nog gefeliciteerd buddy!
  • je wel je eigen score moet invoeren op de Games website?
  • iedereen het erg leuk vond om de team workout te doen die vrijdag op het programma stond?
  • Dirk afgelopen week vader is geworden? Gefeliciteerd en geniet ervan!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.