2 juni 2017: Groetjes uit Madrid

Workout of the day (WOD)
“2017 Regional Event 2”
21-15 and 9 reps for time of:
Dumbbell snatches, 35kg/25kg
Ring dips
* Alternate arms after each dumbbell snatch.

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

Het laatste weekend van de CrossFit Games Regionals is vandaag aangebroken. De atleten uit de regio’s Atlantic, West en Meridian gaan strijden voor een ticket naar de finales in augustus. Wij zijn net als de voorgaande jaren aanwezig bij de Meridian Regional. In Madrid, Spanje zullen wij (Channa, Joyce, Junior en ik) de aankomende dagen helpen als judges tijdens het evenement.

Alle workouts in alle regio’s zijn live te volgen via de website van de CrossFit Games. De eerste workouts worden vandaag al gedaan. In de box gaan jullie het tweede evenement doen die de atleten hier ook moeten doen. Krijg jij het voor elkaar om in de buurt te komen van de snelste tijden?

Wat je tijd ook is op de workout, zorg dat je snel genoeg bent om nog wat van de actie te volgen. Er zijn verschillende CrossFit Games atleten die nog moeten zoals Samantha Briggs, Annie Thorisdottir, Björgvin Karl Gudmundsson, Jonne Koski, Ben Smith, Noah Olsen en Brent Fikowski. Wie weet zie je ons nog wel voorbij komen op de live stream. Tijd om te zwaaien hebben wij niet maar bij deze krijgen jullie allemaal de warme groeten van ons!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.