2 augustus 2017: De start van de CrossFit Games 2017

Workout of the day (WOD)
Overhead squat 5-5-5
Snatch balance 3-3-3
Hang squat snatch 1-1-1

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Met nog maar één nachtje slapen begint de spanning op te lopen. De CrossFit Games 2017 gaan morgen officieel van start in Madison, Wisconsin. Wie gaat er dit jaar de titel “fittest on earth” winnen? Welk team gaat er vandoor met de affiliate cup? Welke masters en teens laten ons dit jaar zien dat leeftijd geen rol speelt?

Je kunt het vanaf morgen allemaal live volgen op de website van de CrossFit Games of hun Facebook pagina. De workouts die de atleten moeten doen de aankomende vier dagen kun je hier terug vinden. Houd er rekening mee als je gaat kijken dat er een tijdsverschil is van zeven uur met Madison.

Om de actie nog beter te volgen kun je ook de officiële CrossFit Games app downloaden. Deze is zowel te vinden in de Apple App store als de Google Play store. Alle actie wil je ook wel goed bijhouden als je meedoet aan de CrossFit Games Pick’em. Kies je tien beste mannen, tien beste vrouwen en de vijf beste teams. Heb je het exact goed dan maak je geen kans op de prijzenpot van één miljoen dollar (omdat je niet kunt meedoen als je uit Europa komt) maar kun je wel een cool verhaal vertellen aan iedereen in de box. Wellicht geeft Reebok je nog een troost prijs.

Wij kunnen niet wachten tot het morgen is. Waar wij nog meer naar uit kijken is de barbecue aanstaande zaterdag en het gezamenlijk kijken naar de CrossFit Games op het grote scherm. Wat je ook doet, als je even de tijd hebt deze week hopen wij dat je van de CrossFit Games kunt genieten. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.