2 augustus 2016: PR’s van de maand juli en resultaat challenge of the month

Workout of the day (WOD)
High hang snatch 3-3-3
Hang snatch 2-2-2
Snatch 1-1-1

Challenge of the month – Augustus
Work on your weaknesses!
* Elke minuut dat je aan een weakness werkt is één punt. Het doel is om met de hele box zoveel mogelijk punten te scoren en onze weaknesses te verslaan.

Hoe weet je of je fitter bent dan een maand of een jaar geleden? Als je meer gewicht op de stang kunt doen, nieuwe vaardigheden onder knie hebt, snellere tijden haalt op oude workouts of meer herhalingen kunt in dezelfde tijd. Aan de PR’s op het whiteboard is het goed te zien dat jullie ook deze maand weer een stuk fitter zijn geworden. Al het harde werk dat jullie erin stoppen is niet voor niets. Het doet mij goed als coach om te zien dat zowel beginners als gevorderden atleten in onze box maandelijks nieuwe PR’s neerzetten. Ook deze maand was het weer een flinke lijst en een overzicht van alle behaalde PR’s kun je zien door op “lees meer” te klikken.

Asshole bike, Asshurt bike, Devil’s bicycle en !@#$% apparaat zijn enkele bijnamen die de Assault bike’s in onze box heeft gekregen. De challenge van vorige maand stond in het teken van de fietsen en wij waren nieuwsgierig hoeveel calorieën wij met zijn allen in een maand bij elkaar konden sprokkelen. Daarnaast gaf het jullie de gelegenheid om meer aan de fiets te wennen. Aan het totale aantal calorieën te zien is er aardig wat gebruik gemaakt van de fiets. Nu wordt het natuurlijk een eitje als hij volgende keer weer in de workout terugkomt. De aankomende maand staat de challenge in het teken van het werken aan onze weaknesses. Iedereen heeft ze en een betere moment om ermee af te rekenen dan deze maand is er niet. De Lowlands Throwdown qualifiers staan begin september op de agenda en wij willen dat jullie zo goed mogelijk zijn voorbereid. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.