2 augustus 2015: Newsflash!

Challenge of the month – Augustus
1.000.000m Row
* Met de hele box
Door middel van deze blogpost willen wij jullie elke zondag op de hoogte houden van de ontwikkelingen in de box.

Nieuws

Heb je al gezien dat er weer nieuwe spullen zijn in de box? Het is je misschien al opgevallen dat er aan het eind van elke les meer wordt gebruik gemaakt van de foamrollers. Dat komt omdat er deze week tien nieuwe foamrollers zijn binnen gekomen zodat wij ook tijdens de drukkere uren met zijn allen hier gebruik van kunnen maken. Daarnaast zijn de springtouwen in de box aan vervanging toe. Momenteel zijn de nieuwe springtouwen die wij willen aanschaffen overal uitverkocht. Daarom laten deze iets langer op zich wachten. Voor het eind van de maand moeten zij in de box moeten hangen om jullie te helpen aan nieuwe PR’s op je double-unders.

Er is ook slecht nieuws wat wij met jullie moeten delen deze week. De FitAid is helemaal op. Er is geen blikje meer te vinden. Sommige leden klagen al dat de hoeveelheid FitAid in hun bloed te laag is en dat daardoor hun prestaties op de workouts naar beneden gaan. Als het goed is komt er in de loop van volgende week weer een grote voorraad binnen. Zodra het binnen is zorgen wij dat de koelkast weer helemaal is aangevuld. Kun jij ook niet wachten op een koud en verfrissend blikje?

Verder doen er inmiddels al 66 atleten mee in onze box aan de Lowlands Throwdown Qualifers. Awesome! Vandaag gaan wij samen met het team van coaches vergaderen over hoe deze dagen eruit komen te zien in de box. Je kunt er natuurlijk vanuit gaan dat het een te gekke dag gaat worden. Zodra wij alles hebben uitgewerkt komt er een blogpost met meer informatie over de kwalificaties in onze box. Wil jij ook nog meedoen? Laat het dan zo snel mogelijk aan ons weten, dan kunnen wij nog een extra plek voor je creëren.

Tot slot is er nog plek in de beginnerslessen van de maand augustus. Deze gaan morgen en overmorgen van start. Ken jij nog iemand die ook wilt starten met CrossFit? Stuur vrienden, familie en kennissen naar deze link en zorg dat zij in de vorm van hun leven komen. Voor vragen kunnen ze natuurlijk altijd contact met ons opnemen!


 

Agenda

3/4 augustus  Start nieuwe beginnerslessen
8 augustus  Skillday: Roeiworkshop door Olympisch roeier Joris Trooster
5/6 september  Qualifier Lowlands Throwdown
3/4 oktober – Finales Lowlands Throwdown


 

Wist je dat?

  • Sebastiaan N. zijn laatste workout in de box heeft gedaan en nu gaat verhuizen naar Californië?
  • Soejon een uur te vroeg was voor Oly op zaterdagochtend?
  • Wesley de Lowlands Throwdown workout verkeerd had geprogrammeerd? Het waren power cleans in plaats van deadlifts!
  • Nerf guns echt wel leuk vermaak zijn na een workout? Toch Mare, Pascal, Rodney, Julia en Leon?
  • de hero workout J.T. een aantal ego’s heeft vernietigd? De volgende keer toch maar wat beter schalen mannen!?
  • de beginnerslessen van de maand juli klaar zijn? High five de nieuwe gezichten als je ze ziet tijdens de lessen!
  • Wesley weer de hele maand op reis is voor de CrossFit Level 1 Trainer Courses? Moskou, Driebergen, Oslo en Novosibirsk staan op het programma!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.