19 mei 2016: NO SH#T Thursday Meal – Chocolate Chunk Cookies

Workout of the day (WOD)
12 min AMRAP of:
30/25 Cal Row
15 Ground-to-overhead, 35kg/25kg
5 Muscle-ups

Challenge of the month – Mei
Met de hele box:
1.000.000m Run

Morgen starten we weer met een nieuw weekend van de Regionals. Dit keer strijden er 2 regio’s voor een plekje bij de CrossFit Games in Juli. Dit weekend zijn de Atlantic en West Region aan de beurt. Bij de Atlantic Region zijn er best wat namen die kans maken. Bij de heren moet je je ogen vooral richten op Ben Smith, de 2015 CF Games Champion, Noah Ohlsen, Daniel Petro, Alec Smith, Jeff Evans, ZA Anderson, Aaron Hanna, Jordan Troyan, Jacob Anderson en Travis Mayer. Bij de vrouwen moet je vooral Emily Bridgers, Cassidy Lance, Anna Tunnicliffe, Talayna Fortunato, Kaleena Ladeairous en Christy Adkins in de gaten houden. Bij de West Region wordt het ook zeker spannend. De grote kansmakers in de mannen categorie zijn daar Lucas Parker, Brent Fikowski, Cody Anderson en Cole Sager. Bij de vrouwen zijn dit Emily Abbott, Margaux Alvarez en Alex Parker. Keep your eyes on them! Maar om even to the point te komen, deze spannende wedstrijd kan je natuurlijk niet kijken zonder iets lekkers. Het is weekend, vaak gezellig met wat CrossFitters bij elkaar en vaak neemt iedereen iets lekkers mee.  Deze Chocolate Chunk Cookies zijn geheel paleo en dus altijd beter dan de voorverpakte uit de supermarkt. Eet er nog steeds niet teveel en alleen als het echt spannend is, want ook hier zitten de nodige suikers en vetten in. Ik kan iig weer niet wachten om al deze ninja’s in actie te zien dit weekend. Veel plezier met kijken!

Benodigdheden:

  • 3 cups amandelmeel
  • 1/2 cup kokosolie
  • 1/2 cup honing
  • 2 grote eieren
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp zout
  • 1 tsp vanille extract
  • 1 1/2 cups chocolate chunks (meer dan 80% cacao)

Bereiding:

  • Voeg alle droge ingrediënten toe in een kom, behalve de chocolate chunks, en mix het door elkaar.
  • Voeg daarna de natte ingrediënten toe en mix het nog eens goed door elkaar.
  • Voeg nu de chocolate chunks toe en meng tot ze goed verdeeld zijn.
  • Maak nu balletjes van het beslag, ongeveer 1-2 eetlepels beslag per koekje, en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Maak ze daarna plat.
  • Bak ze voor ongeveer 8 minuten op 190 graden en draai dan, indien nodig, de bakplaat om.
  • Bak ze voor nog eens 8 minuten of tot ze mooi goudbruin zijn.
  • Wanneer ze klaar zijn laat je ze afkoelen op een rek voor 3-5 minuten voordat je ze gaat serveren.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.