19 juni 2017: Daar is hij weer…

Workout of the day (WOD)
For time:
10k Row
* In teams van drie of vier.

Challenge of the month – Juni
Met de hele box:
10 uur Handstand hold

Je leest de workout van vandaag helemaal goed. In een team van drie of vier heb je de taak om zo snel mogelijk tien kilometer te roeien. Iedere 250m moet je wisselen. Op het eerste gezicht lijkt dat niet zo erg maar zoals iedereen die hem al eens heeft gedaan kan bevestigen, deze workout is geen geintje.

Door de korte afstand die je moet roeien en de duur van de rust lig je aan het eind uitgeput op de grond. Naast de korte afstand en rust zijn daar ook nog je team genoten die ervoor zorgen dat de intensiteit extreem hoog is. Om er nog een schepje bovenop te doen linken wij de roeiers aan elkaar zodat je kunt zien hoe je het doet ten opzichte van de andere teams in je les. Kortom, maak je borst maar nat als je vandaag van plan bent om te komen.

De snelste tijd in de box op deze workout is 33:34 door Roy, Bram, Jordi en Kim. Ga jij daar vandaag onder? Om je daarbij te helpen heb ik een aantal videos voor je opgezocht die je kunt gebruiken om zo hard mogelijk te roeien. Verder is het belangrijk om goed samen te werken zodat je zo weinig mogelijk tijd verliest tijdens de transities. Trommel je training buddies op en zorg dat je vandaag intensiteit hebt gehad. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.