19 april 2016: Members Spotlight – Sylvia

Workout of the day (WOD)
20 min AMRAP of:
21 Cal Row
18 Wallball shots, 20lbs/14lbs
15 Sumo deadlift high pulls, 42,5kg/30kg
12 Toes-to-bar

Challenge of the month – April
Met de hele box:
15.000 Strict pull-up

Sylvia heeft een nog grotere glimlach op haar gezicht dan normaal als er weer eens een lange lijst aan oefeningen op het whiteboard staat. Zij houdt ervan om helemaal stuk te gaan, net als zoveel van jullie. Zij gaat geen uitdaging uit de weg en deed laatst zelfs mee met haar allereerste CrossFit Games Open. Alhoewel zij het allemaal wat spannend vond heeft zij het keurig gedaan. Dat zij van sporten houdt hoeven wij je waarschijnlijk niet te vertellen. Vandaag leer je in de members spotlight wat deze dame nog meer bezighoudt. Klik op “lees meer” om haar antwoorden te lezen op onze vragen.

 1. Wat doe je voor werk en/of studie?
  Ik werk als Account Manager Administration bij een Trustkantoor.
 2. Waar ben je geboren en opgegroeid?
  Ik ben geboren in Hilversum maar tot mijn 12e jaar ben ik opgegroeid in Apeldoorn en daarna zijn we weer richting Hilversum gegaan. Nu woon ik al weer 12 jaar in Almere.
 3. Wat is je gezinssamenstelling? (man/vrouw/kinderen/huisdieren)
  Ik ben getrouwd en heb twee dochters van 9 en 7 jaar. Oh ja we hebben ook nog twee konijnen en een goudvis.
 4. Wat deed je voor sport voordat je begon met CrossFit?
  Voordat ik met CrossFit begon was ik een fanatieke hardloper en met name de laatste paar jaar was ik bezig met trailrunning. Wat ik nog steeds graag doe maar sinds ik Crossfit wat minder vaak.
 5. Hoe ben je terecht gekomen bij Reebok CrossFit Almere?
  Van verschillende kanten (Arieke/Julia) kreeg ik te horen dat CrossFit echt iets voor mij zou zijn. Omdat ik vorig jaar een zware trail in België ging lopen dacht ik dat het goed zou zijn om wat meer aan mijn algehele kracht te gaan doen. Na mijn proefles heb ik zo’n spierpijn gehad, zelfs in mijn benen, dat ik dacht hier wil ik mee door om een nog betere conditie op te bouwen.
 6. Wat is je favoriete CrossFit beweging?
  Ik heb niet één favoriete beweging maar ik vind de conditionele WOD’s waar je lekker stuk op kunt gaan met meerdere bewegingen het lekkerst.
 7. Wat is je minst favoriete CrossFit beweging?
  Hardlopen, klinkt misschien een beetje gek voor iemand die graag hardloopt maar dat doe ik toch liever in de natuur dan op een industrieterrein.
 8. Op welke muziek doe je het liefst een workout?
  Muziek met een harde en snelle beat om het maximale uit mijn WOD te halen.
 9. Wat zijn andere hobby’s naast CrossFit?
  Lekker (uit) eten, hardlopen/trailrunning en natuurlijk winkelen.
 10. Wat is je lievelingseten?
  Ik vind zo veel lekker maar sushi en chocolade zijn toch wel de toppers.
 11. Noem één woord hoe anderen jou beschrijven…
  Rustig en sportief (ik kan nooit 1 ding kiezen).
 12. Noem één ding waar je absoluut niet zonder kan…
  Mijn gezin en sporten.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.