18 december 2015: Speciaal voor Helena

Workout of the day (WOD)
“Lynne”
5 rounds for max reps of:
Bench press, bodyweight
Pull-ups

Challenge of the month – December
Met de hele box:
25.000 Burpees

Ik wil iedereen vragen om zaterdag tijd vrij te maken voor de “community saturday” om 11.30 uur. Er staat namelijk een bijzondere workout op het programma waar wij onze kracht als community kunnen waar maken. Vorige week kwam Faina naar mijn toe met een speciaal verzoek. Haar moeder, Helena, werd op woensdag 80 jaar oud. Een prachtige leeftijd. Alleen heeft haar moeder de zenuwspier ziekte ALS en gaat zij snel achteruit. Deze ziekte tast haar functioneren aan waardoor zij steeds minder zelfstandig kan doen en moet worden geholpen met de dagelijkse dingen. Onderzoek naar de ziekte heeft tot nu toe weinig opgeleverd. Er is daarom nog geen werkend medicijn gevonden om van het probleem af te komen. Gemiddeld is de levensverwachting 3-5 jaar voor iemand waarbij de ziekte is geconstateerd. Klik op “lees meer” om te zien hoe jij je bijdrage kunt leveren en wat de workout is die wij zaterdag gaan doen. 

Faina vond het een mooi gebaar om een workout te doen ter ere van haar moeder en daarmee geld in te zamelen voor stichting ALS. Daar wilden wij graag aan mee werken. Daarom staat aanstaande zaterdag deze workout op het programma:

“Helena”
8 rounds for time of:
9 Squat cleans, 50kg/35kg
12 Toes-to-bar
35 Double-unders

Ja, het is een zware workout. Maar laten wij ons met zijn allen inzetten voor het goede doel en ons steentje bijdrage om ALS de wereld uit te krijgen. Op de balie zal tot en met volgende week woensdag een bakje staan waar je geld in kunt doneren. Het opgehaalde bedrag overhandigen wij namens de community aan Faina. Zij zal dit doneren aan stichting ALS Nederland. Wij hopen jullie zaterdag te zien! 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.