17 januari 2018: Locaties Europe en Meridian Regionals

Workout of the day (WOD)
With a 12 minute running clock, perform AMRAP of:
3 min Calorie Row
3 min Calorie Assault bike
3 min Calorie SkiErg
3 min Dumbbell burpees, 22,5kg/15kg

Challenge of the month – Januari
Geen toegevoegde suikers eten

Vorige week op de blog lieten wij jullie weten dat het CrossFit Games seizoen officieel ging beginnen. Sinds vorige week kan je jezelf inschrijven voor de grootste CrossFit competitie van de wereld. Dee CrossFit Games Open is de ultieme test van je fitheid waaraan iedereen aan kan meedoen.

Vijf weken lang doe je als deelnemer één workout per week en wordt je uitgedaagd om je grenzen te verleggen. De hele community komt achter je staan om net iets meer te doen dan je dacht te kunnen. Geloof ons, dit wil je absoluut niet missen. Heb jij je nog niet ingeschreven? Ga dat dan vandaag nog doen via de website van de CrossFit Games.

Niemand van onze box komt in de buurt om zich te kwalificeren voor de volgende fase van de competitie: de Regionals. Maar dat is geen reden om niet mee te doen. De beste atleten strijden uiteindelijk voor een ticket naar de Games en dat doen zij dit jaar wel heel dichtbij huis.

Van 18 tot en met 20 mei vindt de Europe Regional plaats in Berlijn, Duitsland. De Velodrom wordt omgetoverd tot een ware CrossFit arena waarin de beste CrossFit atleten het tegen elkaar opnemen. Zoek je het liever wat zonnigere op? Atleten uit het zuiden van Europa, Afrika en het Midden-Oosten doen twee weken later mee aan de Meridian Regional in Madrid, Spanje.

Kijk voor meer informatie over het seizoen op deze website. Wij hopen jullie allemaal te zien bij één van deze Regionals!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.