17 augustus 2017: NO SH#T Thursday Meal – Oosterse soep

Workout of the day (WOD)

A.
Find a 1-rep max of the following complex:
1 High hang snatch
1 Hang snatch
1 Snatch

B.
8 min AMRAP of:
3 Squat snatch, 60kg/42,5kg
3 Box jumps, 24”/20”
* Voeg elke ronde 3 herhalingen toe

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Een heerlijk simpele Oosterse soep deze week. Ik ben zelf niet zo dol op Oosters eten, dus ik denk dat ik hem zelf niet ga proberen, maar er zijn er vast genoeg die dit wel heerlijk vinden!

Benodigdheden:

  • 1 ui
  • 1/2 paksoi
  • 1 puntpaprika
  • 125 gr kastanjechampignons
  • 1 groentebouillontablet
  • 2 eieren
  • 100 gr noodles
  • 1 el olie
  • 2 el sojasaus
  • 600 ml water

Bereiding:

  • Pel de ui en snijd in dunne partjes. Was de paksoi en snijd in kleine reepjes. Scheid hierbij het witte en het groene gedeelte van de paksoi en zet opzij. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd vervolgens in reepjes. Veeg de kastanjechampignons schoon en snijd ze in plakjes. Breng water met bouillon aan de kook voor de soep.
  • Verhit de olie in een grote soeppan en fruit de ui 2 minuten. Voeg daarna de kastanjechampignons, paprika en het wit van de paksoi toe en roerbak 2 minuten mee. Blus af met de bouillon en voeg sojasaus toe. Laat afgedekt zachtjes koken.
  • Verhit ondertussen een koekenpan en klop de eieren los. Bak een omelet en snijd deze in dunne reepjes.
  • Kook de noodles de laatste 5 minuten mee. Doe vlak voor het serveren het bladgroen van de paksoi en de eierlinten in de soep.
  • Enjoy!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.