16 augustus 2017: Maak kennis met Mick en Leine

Workout of the day (WOD)
For time:
1000m Row
25 Deadlifts, 110kg/75kg
750m Row
50 Toes-to-bar
500m Row
75 Sit-ups

Challenge of the month – Augustus
Met de hele box:
Zoveel mogelijk minuten in de bodem van de squat

Misschien heb je het al gemerkt, ons coaches team wordt versterkt met twee nieuwe gezichten. Mick is momenteel bezig met het afronden van de ALO en doorliep onlangs de CrossFit Level 1. Voordat hij voor de groep kwam staan heeft hij ook meegelopen bij de beginnerslessen en de reguliere lessen. Inmiddels heeft hij al een aantal keer zelfstandig voor de groep gestaan. Daarnaast helpt hij ons met het verzorgen van andere groepstrainingen en een op een trainingen. Binnenkort zal hij ook te vinden zijn op onze pagina over het coaches team.

Leine is voor de zomervakantie begonnen met het assisteren van de kids lessen. Na de zomervakantie gaat zij op woensdag en zaterdag de CrossFit Kids lessen geven. Zij heeft al meerdere jaren ervaringen met het werken met kinderen en heeft ook onlangs haar CrossFit Level 1 behaald. In september gaat zij daarnaast de CrossFit Kids course doen. Net als Mick kun je snel haar stukje op de website vinden.

Wij wensen Mick en Leine onwijs veel succes. Wij hebben er honderd procent vertrouwen in dat jullie en de kids in goede handen zijn. Geef deze toppers een extra high five als je ze de volgende keer ziet. 3…2…1…GO!!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.