17 augustus 2016: Alle hens aan dek

Workout of the day (WOD)
For time:
25 Chest-to-bar pull-ups
50 One-arm kettlebell thrusters (right arm), 24kg/16kg
100 Double-unders
50 One-arm kettlebell thrusters (left arm), 24kg/16kg
25 Chest-to-bar pull-ups

Challenge of the month – Augustus
Work on your weaknesses!
* Elke minuut dat je aan een weakness werkt is één punt. Het doel is om met de hele box zoveel mogelijk punten te scoren en onze weaknesses te verslaan.

Het is alweer bijna tijd voor de Lowlands Throwdown Qualifier 2016. Deze kwalificaties zullen plaatsvinden op zaterdag 3 en zondag 4 September. Heb jij nog niet opgegeven om mee te doen maar wil je dat wel? Stuur ons dan even een e-mail of bericht via Facebook, dan kunnen wij een extra plek beschikbaar stellen. Doe je niet mee maar wil je wel helpen om er twee top dagen van te maken? Dan zijn wij opzoek naar jou! Om deze dagen goed en eerlijk te kunnen laten verlopen zijn wij op zoek naar mensen die deze dagen willen helpen met het “judgen” van de workouts. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat de atleet zich houdt aan de beweging standaarden en de opgegeven regels tijdens een workout. Op donderdagavond 1 september organiseren wij een judges meeting waarin wij de workouts kunnen doorspreken. Daarnaast raden wij alle judges aan om de meest recente versie van de Online Judges Course te volgen. De kosten voor deze cursus zijn $10,00. De mensen die in het bezit zijn van een geldig certificaat krijgen de voorkeur om te helpen maar iedereen is welkom.

Verder zijn wij ook op zoek naar mensen die willen helpen met het wisselen en klaarleggen van het materiaal van elke workout. Je bent dan verantwoordelijk voor het opruimen van al het materiaal na een workout en je zorgt ervoor dat alles weer klaarligt voor de volgende workout.  Als jij jezelf wilt opgeven als vrijwilliger voor een van deze taken voor één van deze dagen of zelfs voor beide dagen, stuur dan een e-mail naar j.nieborg@reebokcrossfitalmere.nl met als onderwerp “vrijwilliger LLTD 2016”. Geef in je e-mail aan welke dagen je beschikbaar bent en met welk onderdeel je ons graag zou willen helpen. Als je wilt judgen laat dan ook weten of je in het bezit bent van een Online Judges Certificaat. Denk eraan dat je wel de hele dag beschikbaar moet zijn. Wij zullen zorgen voor eten & drinken voor alle vrijwilligers. Mocht je nog vragen hebben kan je deze natuurlijk ook mailen of aan de coaches in de box stellen. Wij hebben er weer ontzettend veel zin in en kunnen niet wachten om er weer een topweekend van te maken! Alvast bedankt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.