17 augustus 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 34
Hang deze week zo lang mogelijk aan het rek (aantal seconden hele week = score)

Afgelopen week was er één met een aantal leuke benchmark workouts. Zo werden jullie getest om een front squat voor 3 herhalingen zo zwaar mogelijk uit te voeren, maar ook kwam “Tabata Something Else” weer terug en zagen we velen van jullie je oude score flink verbeteren. Op de woensdag kwam er een workout terug uit de CrossFit Regionals 2011 (event 3) en konden jullie kennismaken met behoorlijk zware deadlifts en hoge box jumps.

Jullie hebben het deze week weer allemaal super gedaan waaronder nog flink wat PR’s op de split jerk en een pittige workout met rennen en burpees aan het eind van de week. Good job everybody!

Verder hadden we ook weer de Community Saturday en het was een leuke maar pittige team workout. In teams van 2 moest er een buddy run van 400m gedaan worden, vervolgd door medicine ball over-the-rig throws en medicine ball sit-ups. Voordat we hiermee van start gingen moest er natuurlijk eerst een warming-up gedaan worden. Dit keer was het “Follow the Leader”. Iemand die de leider was en de rest moest deze persoon volgen. Het ging van springen over een bench, naar burpees, sit-ups en zelfs koprollen! Het was weer een leuke maar knus Community Saturday!

Als laatst hadden we ook weer de challenge of the week. Deze week was het de bedoeling om zo lang mogelijk in de squat te blijven zitten. Velen dachten dat het lekker “ontspannend” zitten in de bodem zou zijn, maar natuurlijk zat er een kleine twist aan namelijk dat je op spanning zo lang mogelijk moest blijven zitten. Bij de mannen was het Wiard die de winst wist binnen te slepen door maar liefst 4 minuten en 10 seconden vol te houden! Bij de dames was het Claudia die het zelfs langer wist vol te houden. Ze wist namelijk 5 minuten en 5 seconden op deze manier te blijven zitten. Super gedaan iedereen!!

Challenge of the week - #33

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Dit keer is het de bedoeling om zoveel mogelijk secondes te vergaren in een hele week door in het rek te hangen!

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • Ruth met haar tijd 4e zou zijn geweest op de regionals 2011 met de deadlift/box jump workout?
  • Ellen een dik oog kreeg van een 15kg stang?
  • zaterdag de Open dag is? Ben jij er ook bij?
  • onze CrossFit Kids ninja Julie jarig was? Gefeliciteerd!
  • coach Wesley afgelopen week heel druk was met zijn scriptie?
  • de Lowlands Throwdown 2014 Qualifier helemaal vol zit bij ons?
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.