16 september 2016: Ken jij Pauline al?

Workout of the day (WOD)
With a 12 minute running clock, perform:
200m Run
Max Sandbag squats
Rest
* In teams van drie. Iedereen begint bij één van de stations. Er wordt gewisseld naar de volgende oefening als de persoon die 200m moet rennen binnen is. Score is het aantal sandbag squats.

Challenge of the month – September
Met de hele box:
Zoveel mogelijk sandbag squats

Pauline is sinds kort onderdeel van ons team als mental coach. Om haar te introduceren en uit te leggen wat zij voor je kan betekenen heeft zij onderstaand bericht geschreven. Het is ook nog eens haar verjaardag vandaag. Gefeliciteerd namens ons allemaal Pauline!

Al bijna 2 jaar train ik in de box van Reebok Crossfit Almere. Een aantal van jullie kennen mij vast wel, maar omdat ik sinds het voorjaar van 2016 aan het team van coaches ben toegevoegd lijkt het nu het juiste moment om mijzelf eens wat uitgebreider voor te stellen. Ik ben 51 jaar, getrouwd met Anton (ook veel in de box te vinden) en wij hebben samen 2 kinderen van 27 en 25 jaar die al een tijdje niet meer thuis wonen. Ik vind sporten en bewegen heerlijk (naast Crossfit doe ik o.a. aan yoga) maar je kunt me ook regelmatig op de bank vinden met een boek, als ik een serie kijk of als ik een wijntje drink met familie en/of vrienden. Thuis sta ik ook graag en veel in de keuken, ik vind koken en daarna lekker eten een van de leukste momenten van de dag. Dit doe ik ook weer het liefst met familie of vrienden.

Als je mij zou vragen; “waar kan ik niet zonder?”, dan zijn dat boeken en lezen maar vooral mensen! Daarom ook dat ik, enige jaren geleden, besloten heb om daar gedeeltelijk mijn beroep van te maken. Ik werk al jaren als facilitair projectmanager waarbij ik onder andere projecten aanpak voor ons eigen bedrijf (Schoonmaakbedrijf Blinck in Almere) maar ook ingehuurd wordt door externe klanten voor b.v. interim-, aanbestedings- of verhuisopdrachten. Dat betekent dat ik natuurlijk al veel met mensen omga maar het gaat in veel gevallen toch om het product, geld of het resultaat. Juist de wijze waarop mensen met deze dingen omgaan en het observeren daarvan heeft me getriggerd om te zoeken naar een opleiding die dieper ingaat op de persoon maar wat ik ook in mijn werk kan gebruiken.

Al met al ben ik 4 jaar geleden gestart met de opleiding Coach/Counselor en in juli van dit jaar ben ik afgestudeerd. Naast mijn werk als projectmanager ben ik nu ook gestart met mijn eigen coachingspraktijk; POOK Coaching.  Als coach richt ik mij voornamelijk op het begeleiden van mensen in hun persoonlijke situatie en de manier waarop ze in het leven staan, bijvoorbeeld; “ik zit niet lekker in mijn vel, hoe komt dat en wat kan ik eraan doen”, “mijn omgeving legt zo’n beslag op me, dit geeft zo’n druk, hoe ga ik hier het beste mee om”, “ik wil graag gezond leven, weinig stress voelen en goed voor mezelf zorgen (sport, voeding), hoe doe ik dit”.

Vooral over de laatste vraag heb ik al veel gesprekken gevoerd met de andere coaches in de box omdat ik ervan overtuigd ben dat je met een goede mentale gezondheid beter kunt trainen, meer vooruitgaat en beter voor jezelf kunt zorgen bijvoorbeeld op het gebied van voeding. Gelukkig is het team van RCFA het daar ook mee eens en hebben wij besloten om de samenwerking aan te gaan. Dit betekent dat ik al zijdelings betrokken ben bij de 90 Dagy Challenge en enkele mentale challenges heb bedacht die de deelnemers tegenkomen tijdens deze uitdaging. Naast deze groepsopdrachten is het ook mogelijk om een persoonlijk mental coachingstraject te combineren met de 90 Day Challenge (net als de PT) of naast jouw reguliere trainingen om het trainen maar ook het leven nog eenvoudiger te maken. Wil je meer weten of eens afspreken voor een vrijblijvende intake? Spreek mij dan gewoon aan of vraag mijn gegevens aan een van de coaches. Tot gauw in de box!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.