16 november 2014: Weekoverzicht

Challenge of the week – week 47
Max ring support (score = aantal seconden)

Afgelopen week was een leuke week waar er flink werd gerend op een aantal dagen maar wel met totaal verschillende impulsen als workout. Bij de één op maandag was het in combinatie met thrusters en dinsdag werd er een “benchmark” workout heftiger gemaakt en was het de beurt aan “Heavy Helen”. Op donderdag konden jullie aan de bak met “The Baseline”. Een workout welke vaak gebruikt wordt voor proeflessen, en nu was het aan jullie om deze uit te voeren. Het was een kort maar krachtige workout maar die hebben jullie allemaal zeker gevoeld! Als laatst werd er afgesloten met een flinke barbell workout. Deze werd zeer gewaardeerd en ook bij velen van jullie als zeer pittig ervaren! Jullie hebben weer allemaal keihard gewerkt en lees vooral verder wat we nog meer deze week in petto hadden.

Verder hadden we gisteren weer Community Saturday en dit keer was het in het teken van “Veterans Day”. Op deze dag betoont men eer aan iedereen die gediend heeft in de strijdkrachten. Hiervoor hadden wij één van de zwaarste hero workouts die er is op het programma staan en daarmee zeker een mooi eerbetoon. “Glen” was de workout en werd uitgevoerd in teams van twee! Een behoorlijk lange workout maar iedereen heeft keihard gewerkt. Het was mooi om te zien dat weer zo’n grote groep met elkaar flink stuk ging en ook nog eens met een mooie gedachte erachter namelijk “Veterans Day”. Ben jij er volgende week ook bij?

Als laatst hadden we natuurlijk weer de challenge of the week. Zo vaak mogelijk een bumper plate ground to overhead uitvoeren in 2 minuten was dit keer de challenge. Gelukkig konden we nog wat namen op het bord schrijven en uiteindelijk was het bij de mannen Ricardo met 51 herhalingen die deze challenge wist te winnen. Bij de vrouwen was het Julia R. die 50 herhalingen wist te behalen. Goed gedaan weer iedereen!

Challenge of the week - #46

De volgende uitdaging staat alweer klaar. Hoelang kun jij je vasthouden in de bovenste positie van de ringen?

Wij willen jullie allemaal weer een fijn weekend wensen en zien jullie graag weer in de box. Lees nog even de wist je dat door zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Tot volgende week!

Wist je dat…

  • er 29 november een OLY Camp is? Heb jij je al hiervoor opgegeven? 20 plekken en op = op!
  • Sven een super leuke CrossFit vakantie heeft in Portugal?
  • Sinterklaas weer in het land is? Zijn jullie wel lief geweest?
  • De workouts van The Athlete Games bekend zijn? Bekijk ze hier
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.